How Good is the Nvidia GeForce 9400M? Take a Look.

Discussion in 'October 14, 2008 Event' started by Teslanaut, Oct 22, 2008.

?

Are you impressed by the 9400M?

  1. Yes

    37 vote(s)
    84.1%
  2. No

    7 vote(s)
    15.9%
  1. Teslanaut

    Teslanaut Well-Known Member

    Joined:
    Sep 16, 2007
    Messages:
    15,588
    Likes Received:
    177
    Device:
    4G iPod touch

    Please Register or Log in to view images


    • Over at ChannelFlip: Tech, Wil Harris tried out the new MacBook (Not Pro) with it's new Nvidia GeForce 9400M. He tests it against the latest generation Intel Integrated Chip (Which we all know is, quite the terrible doody

      Please Register or Log in to view images

      ). The tests include: Photoshop CS4 and Call of Duty 4. The computers he uses are the MacBook and the Sony Vaio running Windows. I was really impressed at what the little Nvidia chip could do, I mean, Intel's chip got blown away. So what do you think? If the Nvidia GeForce 9400M did this well, how well do you think the 9600M GT would do? Were you impressed? Give your thoughts and opinions.

  2. murphmanny

    murphmanny Banned

    Joined:
    Sep 19, 2007
    Messages:
    5,250
    Likes Received:
    3
    wow
    looks nice
    i hope i get a macbook
    soon
  3. chipmunks0

    chipmunks0 New Member

    Joined:
    Nov 12, 2007
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    if your lucky it might melt in your laptop
  4. iPTF_BROWSER

    iPTF_BROWSER Active Member

    Joined:
    Aug 17, 2008
    Messages:
    1,623
    Likes Received:
    20
    Device:
    HTC One
    I think it looks like it performs very well.
  5. drkassassin

    drkassassin New Member

    Joined:
    Dec 14, 2007
    Messages:
    1,251
    Likes Received:
    26
    Device:
    2G iPod touch
    it is quite amazing
    i fired up some games like age of empires 3..civ IV...and they ran perfectly smooth on medium to high settings
    i was impressed lol
  6. Teslanaut

    Teslanaut Well-Known Member

    Joined:
    Sep 16, 2007
    Messages:
    15,588
    Likes Received:
    177
    Device:
    4G iPod touch
    You coulda ran Civ IV & AOE3 on the highest settings couldn't you? Since it doesn't require much at all. They're quite old.
  7. murphmanny

    murphmanny Banned

    Joined:
    Sep 19, 2007
    Messages:
    5,250
    Likes Received:
    3
    wonder who said no
  8. drkassassin

    drkassassin New Member

    Joined:
    Dec 14, 2007
    Messages:
    1,251
    Likes Received:
    26
    Device:
    2G iPod touch
    i actually didnt mess around much..put it at full res then just moved the mouse around and checked the smoothness..im not a graphics freak
    just need it to go smooth
  9. Teslanaut

    Teslanaut Well-Known Member

    Joined:
    Sep 16, 2007
    Messages:
    15,588
    Likes Received:
    177
    Device:
    4G iPod touch
    I'm very sure that if it can handle COD:4, it can handle Civ4 and AOE3

    Please Register or Log in to view images

  10. drkassassin

    drkassassin New Member

    Joined:
    Dec 14, 2007
    Messages:
    1,251
    Likes Received:
    26
    Device:
    2G iPod touch
    loll yes...thats def true lol
    windows vista runs soo smooth..the transitions and everything..best vista laptop lol

Share This Page