How do you setup Hotmail?

Discussion in 'iPod touch' started by Mr Deftino, Feb 20, 2009.

  1. Mr Deftino

    Mr Deftino New Member

    Joined:
    Feb 15, 2009
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    Hey guys, under the part where it says "Mail" how do you setup a Hotmail account? I know it says MSExchange, MobileMe, Google, Yahoo, AOL and other, but does anybody have a tut on how to setup your hotmail account on ur iPod Touch.

    Thanks in advance.
  2. i-d1ckies

    i-d1ckies Member

    Joined:
    Jan 29, 2009
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPad 4
    Use the other category and setup with your hotmail information
  3. phiyuku

    phiyuku New Member

    Joined:
    Feb 19, 2009
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    You use other...
  4. Make It sn0w

    Make It sn0w Banned

    Joined:
    Jan 24, 2009
    Messages:
    312
    Likes Received:
    0
    Teh /facepalm
  5. daconcerror

    daconcerror Banned

    Joined:
    Sep 6, 2008
    Messages:
    2,898
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
  6. nem3sis159

    nem3sis159 New Member

    Joined:
    Feb 15, 2009
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    or use the app mBox mail
  7. Mr Deftino

    Mr Deftino New Member

    Joined:
    Feb 15, 2009
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    Ok ok, no need to be rude.

    What do i do for Incoming Mail server and outgoing mail server?

    Host Name

    User Name

    Password
  8. Mr Monopoly

    Mr Monopoly Member

    Joined:
    Jan 19, 2009
    Messages:
    391
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4S (Black)
    I used my yahoo acount 4 mail but now u can use hotmail, how do i get rid of my yahoo account, and use my hotmail account on mail... If that makes ANY sense at all. LOL
  9. i-d1ckies

    i-d1ckies Member

    Joined:
    Jan 29, 2009
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPad 4
    for incoming i have mine as
    host name : pop3.live.com
    user name is your hotmail
    password is your hotmail password

    and for outgoing mine is smtp: smtp.live.com but i think it did that itself i don't remember putting in that stuff
  10. Raytheon117

    Raytheon117 Member

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Device:
    4G iPod touch
    Yeah mine put in pop3.live.com as well as smtp.live.com as well. It used to give the message it gives now about needing Live Plus, but now we have that awesome 'Next' button so it works flawlessly

    Please Register or Log in to view images

    .

Share This Page