How do u use costomize

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by Davidpark120, Oct 16, 2007.

  1. Davidpark120

    Davidpark120 New Member

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    how do u install it and use it??
  2. SkylarEC

    SkylarEC Super Moderator Emeritus Staff Member

    Joined:
    Sep 19, 2007
    Messages:
    6,642
    Likes Received:
    129
    Download it via Installer. Once it's on, play with the settings; they're all pretty self explanatory.
  3. Davidpark120

    Davidpark120 New Member

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    All I see is chicken
  4. Davidpark120

    Davidpark120 New Member

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Can anyone help?
  5. SkylarEC

    SkylarEC Super Moderator Emeritus Staff Member

    Joined:
    Sep 19, 2007
    Messages:
    6,642
    Likes Received:
    129
    You should do a search. I can think of at least three threads where this problem has been corrected.
  6. shadow_moses

    shadow_moses New Member

    Joined:
    Sep 26, 2007
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    gonna have to SSH your ipod also. or has something happend in the past like day that it doesnt require that anymore?

Share This Page