Release How do i put sliders on my ipod using Cute FTP Pro?

Discussion in 'iOS Themes and Customization' started by obeythewall, Jul 1, 2008.

  1. obeythewall

    obeythewall New Member

    Joined:
    Dec 13, 2007
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Can someone help me...I can't figure it out ty
  2. jpga13

    jpga13 Banned

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    11,591
    Likes Received:
    435
    Device:
    iPad 3
    Are you using Customize, Customize 2.0, just replacing stock?
  3. obeythewall

    obeythewall New Member

    Joined:
    Dec 13, 2007
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    it says Version 1.21 (custom)
  4. jpga13

    jpga13 Banned

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    11,591
    Likes Received:
    435
    Device:
    iPad 3
    Ok, thats easy. They will be in private/var/root/Library/Customize

    In there you will see the MainSlider, PowerSlider, etc and just just drop them in those folders.
  5. obeythewall

    obeythewall New Member

    Joined:
    Dec 13, 2007
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    its not there for some reason
    ------------------double post merged------------------
    i'm on 1.1.4 Modded Customize
  6. jpga13

    jpga13 Banned

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    11,591
    Likes Received:
    435
    Device:
    iPad 3
    Ok, you need to make the symlinks or you can just make a Customize folder in that directory and then when you open the app again it will load the folders. Let me know which way you want to go. There are sources you can add that will do the symlinks for you.
  7. obeythewall

    obeythewall New Member

    Joined:
    Dec 13, 2007
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Which way would be easier?...Also I really appreciate this.. =]
    ------------------double post merged------------------
    What would be easier?
  8. jpga13

    jpga13 Banned

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    11,591
    Likes Received:
    435
    Device:
    iPad 3
    Let's use the source. Look in your var/root/ and see if you have a Media folder or not.
  9. obeythewall

    obeythewall New Member

    Joined:
    Dec 13, 2007
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    No....all thats in there is Library
  10. jpga13

    jpga13 Banned

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    11,591
    Likes Received:
    435
    Device:
    iPad 3
    Ok, add this source: khaos139.890m.com/repo.xml

    There will be a media and library symlinks in there that will creat the media file and the symlinks. Khaos made this and I tested it for him myself so I know it works. After that your Customize folder will show in there.

Share This Page