Hey how would you like to earn money for helping a noob out?

Discussion in 'Playstation 1 (PSX) Emulator (psx4iphone)' started by ca3, Mar 10, 2008.

  1. ca3

    ca3 New Member

    Joined:
    Feb 27, 2008
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    So you probably are already annoyed by me and my post but heres a deal. I couldnt get crash bandicoot to work on my iphone. After all the walkthroughs and trying over and over again, it just would not work. So if you could help me to get crash to work on my iphone i will donate 15 or more dollars to you for your trouble. Thats how bad i want it. That shows that ive been trying for hours but no luck.

    I might need to download from a different source. I got 7 parts of a bin and they merged together and it will not work. Ive tried putting in into both vars/mobile... and vars/root.... i just cant get it to work. Some may bash but hey, its quick and easy money to help me out.

    PM me, or post just please help.

    also i do own the games so im legit just dont own the system.
  2. simonrichards150

    simonrichards150 New Member

    Joined:
    Oct 29, 2007
    Messages:
    2,058
    Likes Received:
    94
    Device:
    iPod touch
    try to locate a img rather than a bin i hear they work more often
  3. ca3

    ca3 New Member

    Joined:
    Feb 27, 2008
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    ive been searching but cant find a img source... do you or anyone know a better source? "PM me"
  4. Joseph

    Joseph Retired Moderator

    Joined:
    Oct 21, 2007
    Messages:
    2,749
    Likes Received:
    51
    You don't have to pay anything to anyone on this forum to get help.

    You said you own the game; if that's so, you can make an image out of it, pop the disc on your CD tray, and use Nero / Roxio (etc) to get the cd's .img

    Then just upload it to your iPhone with TotalCommander and there you go

    Please Register or Log in to view images



    If you don't own the game, then you can easily search on google for.. 'less legal' ways to get it, just make sure you download a whole file, instead of one separated into different volumes.. ahemm

    Please Register or Log in to view images

  5. ca3

    ca3 New Member

    Joined:
    Feb 27, 2008
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    ive been searching since 4, ive downloaded so many different ones but they are all bin and none show on my iphone. Any idea, i saw that some people knew where to download crash and was PMing it to people, i wish i could get a hold of that link
  6. Paintball

    Paintball New Member

    Joined:
    Oct 19, 2007
    Messages:
    368
    Likes Received:
    7
    This is the /var/mobile/Media/ROMs/PSX directory you are talking about right? and all of the correct capitalization? Make sure ROMs is not roms, and PSX is not psx.
  7. SUPERBXD

    SUPERBXD Member

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Messages:
    932
    Likes Received:
    14
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    hello , i think i know what your problem is , you need to download the scph1001 bin file and put it in your /applications folder then >psx4all.app and paste it in there , if you have anymore questions feel free to pm me or aim me at skip2myobs
  8. ca3

    ca3 New Member

    Joined:
    Feb 27, 2008
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    yeah i did the bio file and all caps are in the right place... im trying another source hoping that it was just the bin file that didnt work, thanks for all the help. Please keep it c0ming
  9. SUPERBXD

    SUPERBXD Member

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Messages:
    932
    Likes Received:
    14
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    oh i pmed you , i hope you get help , if you need more help just PM me please
  10. ca3

    ca3 New Member

    Joined:
    Feb 27, 2008
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    alright, ive officially tried everything. I even downloaded an .img file of the game and nothing. I now think that the psx emulator doesnt work... I have NES and GBA emulator and both work fine. But the playstation one will not work no matter what. If you can, please help

Share This Page