Help With Winterboard

Discussion in 'iPod touch' started by The 2G Owner, Mar 10, 2009.

  1. The 2G Owner

    The 2G Owner New Member

    Joined:
    Mar 9, 2009
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Not sure if this is the correct place to post (doubt it) but when i try to use a new theme like the BTTF theme it won't apply, even after re-spring... I'm running Ipod Touch 2G With Redsn0w Tethered 2.2.1 and I use the SSH Total Commander 7.04 with T-pot. Help would be great
  2. Salamantis

    Salamantis New Member

    Joined:
    May 21, 2008
    Messages:
    255
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    Are you sure you have selected the theme in Winterboard? Open WB and touch the theme and make sure it has a little check mark. Then quit WB and it should respring automatically.
  3. The 2G Owner

    The 2G Owner New Member

    Joined:
    Mar 9, 2009
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    i've done that plenty of times, it resprings and the original theme still appears...
  4. RedNeckBoy1992

    RedNeckBoy1992 New Member

    Joined:
    Mar 8, 2009
    Messages:
    92
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (White)
    that makes no sense at all it should work
  5. The 2G Owner

    The 2G Owner New Member

    Joined:
    Mar 9, 2009
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Do i just need to download the theme files and winter board? and what do i need Total Commander and T-pot for?
  6. RedNeckBoy1992

    RedNeckBoy1992 New Member

    Joined:
    Mar 8, 2009
    Messages:
    92
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (White)
    use cydia download theme you want then goto winter board and click the one you want or multiply click the home button it should work
  7. GrooveMachine

    GrooveMachine Active Member

    Joined:
    Dec 27, 2007
    Messages:
    1,741
    Likes Received:
    11
    Device:
    iPod touch
    Make sure the theme you want is on top!
  8. The 2G Owner

    The 2G Owner New Member

    Joined:
    Mar 9, 2009
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    alright i'll try it i dont have wi-fi around me atm and redsn0w's stopped working on me, trying to set it back up atm
  9. ridincode2

    ridincode2 New Member

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Same thing is happening to me, it won't apply the homescreen backgound so my lockscreen background is the homescreen background! arggg

Share This Page