Help with WinSCP

Discussion in 'iPod touch' started by kamal5one9, Apr 7, 2008.

  1. kamal5one9

    kamal5one9 New Member

    Joined:
    Apr 7, 2008
    Messages:
    35
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPod touch
    I tried logging in WinSCP in order to access my iPod touch, but it says access denied. I used the Root username and the alpine password. What is the problem????? I need help!!!!!
  2. GrrrBPD

    GrrrBPD New Member

    Joined:
    Nov 27, 2007
    Messages:
    294
    Likes Received:
    7
    Device:
    iPhone
    Okay go into settings on your ipod/iphon then to your wifi connection check your ip addy, then on the Winscp bar press edit your see your ip addy check and see if its the same sometimes the larst number or numbers can change if so then change is in the winscp box then press save and then login.

    Hope this helps
  3. BayAreaKing

    BayAreaKing New Member

    Joined:
    Sep 16, 2007
    Messages:
    92
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    Do you have OpenSSH installed?
  4. GrrrBPD

    GrrrBPD New Member

    Joined:
    Nov 27, 2007
    Messages:
    294
    Likes Received:
    7
    Device:
    iPhone
    I have openssh and i have bossprefs
  5. FrozenIpaq

    FrozenIpaq New Member

    Joined:
    Dec 30, 2007
    Messages:
    139
    Likes Received:
    4
    I don't think that question was aimed at you

    Please Register or Log in to view images

  6. GrrrBPD

    GrrrBPD New Member

    Joined:
    Nov 27, 2007
    Messages:
    294
    Likes Received:
    7
    Device:
    iPhone
    Oh Imao

    Please Register or Log in to view images

  7. kamal5one9

    kamal5one9 New Member

    Joined:
    Apr 7, 2008
    Messages:
    35
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPod touch
    Now I get a different error message, it says that my network connection has timed out. Damn, what hell is the problem?
  8. FrozenIpaq

    FrozenIpaq New Member

    Joined:
    Dec 30, 2007
    Messages:
    139
    Likes Received:
    4
    Quick question you are using lowercase r in root correct (I don't know if it is case sensitive)
  9. kamal5one9

    kamal5one9 New Member

    Joined:
    Apr 7, 2008
    Messages:
    35
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPod touch
    Yes i am.
  10. kamal5one9

    kamal5one9 New Member

    Joined:
    Apr 7, 2008
    Messages:
    35
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPod touch
    Forget it, i figured out the problem, everything is working fine now. Thx for the help.

Share This Page