Help with WinSCP

Discussion in 'iOS Emulators' started by mnguyen36, Dec 19, 2007.

  1. mnguyen36

    mnguyen36 New Member

    Joined:
    Dec 19, 2007
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    Hey guys im a noobie but have done my research and watched many vids. I have put the app on and isntalled gba emu. The thing was I installed winscp and cannot access the itouch. I accessed the wifi info on the touch then opened the program enter host and port says no host or connection retry again. any help will be helpful thx in advance !
  2. FauxShow

    FauxShow New Member

    Joined:
    Dec 12, 2007
    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    You have the BSD subsystem installed on the iPod, right?

    Are your computer and iPod both on the same network?
  3. Vissionary

    Vissionary New Member

    Joined:
    Nov 27, 2007
    Messages:
    97
    Likes Received:
    0
    if you reset your ipod your IP adresses might have changed, make sure that is correct. also, make sure you're using the right login and password.

    root

    alpine

    hope this helps.
  4. fredriks91

    fredriks91 New Member

    Joined:
    Oct 30, 2007
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    I'm having problems to

    i get " connection lost" etc.
    I have dsb ssh and allowed winscp on my firewall.
    anyone that can help?
  5. mnguyen36

    mnguyen36 New Member

    Joined:
    Dec 19, 2007
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    yes i do and i will try again and thanks for the fast reply
  6. mnguyen36

    mnguyen36 New Member

    Joined:
    Dec 19, 2007
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    also quick question do i have to change the protocol or just leave it as is ?
  7. FauxShow

    FauxShow New Member

    Joined:
    Dec 12, 2007
    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    SFTP and allow SCP fallback.

    The first time you connect it takes a solid 30 seconds to authenticate, but if you're not getting that far then something's up.

    I haven't needed to change any of my firewall settings to allow the connection.
  8. mnguyen36

    mnguyen36 New Member

    Joined:
    Dec 19, 2007
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    thx so much
  9. mnguyen36

    mnguyen36 New Member

    Joined:
    Dec 19, 2007
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    still have the same error !?!?!!?!?


    i will keep on trying !
  10. mnguyen36

    mnguyen36 New Member

    Joined:
    Dec 19, 2007
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    mission:impossible has been acomplished thanks to everyone who helped

Share This Page