help with rotating wallpaper theme? is this the right section to post for this ?

Discussion in 'iOS Themes and Customization' started by ap13004, Jan 19, 2009.

  1. ap13004

    ap13004 New Member

    Joined:
    Jan 19, 2009
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    --------------------------------------------------------------------------------

    So tried using the tutorial guide thing up on type for help.
    I even downloaded teh saurki or whatever theme and replace the images with my own JPG images.
    everytime i do it and SSH it with the itouch, i get a black screen with a question mark on top. my images never seem to show up. Can somebody help me with this? i've been trying to figure this out since last night. please help!
    thanks`
    ------------------double post merged------------------
    bump! please guys i really need help
  2. NeSEncHo

    NeSEncHo Active Member

    Joined:
    Jul 16, 2008
    Messages:
    1,322
    Likes Received:
    0
    I think the images must be PNG?
  3. ap13004

    ap13004 New Member

    Joined:
    Jan 19, 2009
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    i tried PNG
    and it still doesnt work

    Please Register or Log in to view images

  4. Gitykins

    Gitykins Banned

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    3,760
    Likes Received:
    1
    It's probably referencing png's.

    Post the whole .theme.
  5. ap13004

    ap13004 New Member

    Joined:
    Jan 19, 2009
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    what do you mean by referencing png's?
    by post the whole .theme., do you mean like post the theme on this forum?
  6. Gitykins

    Gitykins Banned

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    3,760
    Likes Received:
    1
    No, just upload the theme somewhere with your photos somewhere also, and I'll fix it.
  7. ap13004

    ap13004 New Member

    Joined:
    Jan 19, 2009
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
  8. NeSEncHo

    NeSEncHo Active Member

    Joined:
    Jul 16, 2008
    Messages:
    1,322
    Likes Received:
    0
    Weird... It works perfectly here.
    The Pictures show up and change.

    Side Note: What Encoding are you using? It shows up all weird when I open the code...Wait... It's my Mac...
  9. ap13004

    ap13004 New Member

    Joined:
    Jan 19, 2009
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    did you switch the pictures from the PIC LINK
    with the pictures from the theme link? if you see purple images then its not the right one. i want to have the pictures of the models from the PIC LINK to be the one switching in theme.
    what do you mean by encoding? like what program i use to SSH? i use WinSCP
    i am also on Windows
  10. NeSEncHo

    NeSEncHo Active Member

    Joined:
    Jul 16, 2008
    Messages:
    1,322
    Likes Received:
    0
    Well there's your problem. The HTML file references the JPG files, while the files in /Private have a PNG extension. Change the HTML file to reference the PNG's and it should be fine.

    Can I say the pictures very nearly freaked me out when I extracted them?

    Forget what I said about the encoding.

Share This Page