Help with ipod touch - mabye big problem

Discussion in 'iPod touch Firmware 1.1.4 Discussions' started by cloud525, Jul 15, 2008.

  1. cloud525

    cloud525 New Member

    Joined:
    Jul 15, 2008
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    hey guys,

    today i tried to jailbreak my ipod touch with ZiPhone, i followed all the instructions given on this link http://www.asceticmonk.com/blog/?p=651

    i got to the part of the jailbreak when you have to click 'jailbreak now' button. i waited got about 5 minutes and it hung. i stopped the jailbreak and now my ipod touch is just a bunch of white writing on a black background. when i reset it (hold power button and home) it gives me the apple logo then just all the white coding flashes before me again.

    i will write down the last message here;

    'Jul 15 20:25:30 launchd[19]: can't exec/bin/sh for single user: No such file or directory'

    my ipod doesnt show up on my computer any longer when i plug it in and seems in a lot of trouble

    any help would be greatly appreciated.
  2. jlasa06

    jlasa06 New Member

    Joined:
    Jul 5, 2008
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    try force restoring your ipod.....im not an expert on these so im not sure if that will work..
  3. dragnandy

    dragnandy New Member

    Joined:
    Apr 25, 2008
    Messages:
    156
    Likes Received:
    0
    i donno if theres anyway to go back to the original settings u had, with all your music and stuff. but you can restore it. i think you hold the home button, then plug it into the data cable (while still holding the home button) then a picture on the screen should show up (it should be the itunes logo with a cable under it). then go to itunes and click restore.
  4. AngelSynth

    AngelSynth Banned

    Joined:
    Apr 26, 2008
    Messages:
    2,599
    Likes Received:
    10
    DFU restore it
  5. exit1010

    exit1010 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 30, 2007
    Messages:
    4,812
    Likes Received:
    48
    Device:
    4G iPod touch
    i have that problem too. continue holding the power and home button. then dfu mode the deal and try again. and let the white text finish..... it wll take longer than 5 minutes to work....

Share This Page