Help! Uninstalled SSH but this time i have a problem

Discussion in 'iPod touch Firmware 2.X' started by LeanPocketTouch, Apr 17, 2009.

  1. LeanPocketTouch

    LeanPocketTouch Member

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    691
    Likes Received:
    2
    Device:
    4G iPod touch
    This is weird. I was doing the iNav Mobilepod theme and finished then i messed it up and just removed it. I installed Open SSH from installer bc i thought id use installer. Ive deleted it before bc i noticed a ddrop in my battery life.

    I totally removed the theme and returned my ipod to normal. I then deleted open SSH from installer alsong with the other two parts. I have done this before without a problem. I uninstalled it and it told i had to reboot, no problem. I exited Installer and powered it down. Now when it turns on i just get the apple screen for 5 minutes and then it restarts. The wierd part is if i plug it into my computer and open itunes the ipod does the same thing but itunes sees it as normal and i can sync content to it.

    Any help to kick it off the apple screen please?
    ------------------double post merged------------------
    Srew it...

    It's like, 1:00am. I'm restoring with a custom restore i made before.
  2. mitchell209

    mitchell209 Active Member

    Joined:
    Jan 21, 2009
    Messages:
    8,024
    Likes Received:
    5
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    I'd have just restored to the normal 2.2.1 first, then use your Custom Firmware.
  3. LeanPocketTouch

    LeanPocketTouch Member

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    691
    Likes Received:
    2
    Device:
    4G iPod touch
    I restored using the custom firmware that I made the first time I jailbroke it with pwnage tool.

Share This Page