Help plz :)

Discussion in 'Gameboy Advance emulator (gpSPhone)' started by PcGuy, Mar 26, 2008.

  1. PcGuy

    PcGuy New Member

    Joined:
    Mar 25, 2008
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    ok so i installed the gps phone and everything and put the gba files on my phone but when i go into gps phone it says there arent any roms. did i do something wrong? thanks for the help in advance

    Please Register or Log in to view images

  2. kimt08

    kimt08 New Member

    Joined:
    Feb 7, 2008
    Messages:
    166
    Likes Received:
    2
    Device:
    3G iPod touch
    if your on 1.1.3/4 it should be in the var/ mobile/ media/ ROMs/ GBA

    1.1.1/2 is var/root/media/ROMs/GBA
  3. PcGuy

    PcGuy New Member

    Joined:
    Mar 25, 2008
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    it is. i have 1.1.4 and i put it in that directory so thats not it
  4. Paco_masta_1022

    Paco_masta_1022 New Member

    Joined:
    Mar 18, 2008
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    i am having the same problem. gba roms dont show up even when placed in /var/root/mobile/ROMs/GBA
  5. Sickly_slick

    Sickly_slick New Member

    Joined:
    Jan 25, 2008
    Messages:
    789
    Likes Received:
    10
    omg
    /var/MOBILE/MEDIA/ROMs/GBA/
    chmod .gba + saved files to 777
    dont forget bios

Share This Page