Help, please (not with the jailbreak.)

Discussion in 'iPod touch' started by happiehina, Feb 6, 2009.

  1. happiehina

    happiehina New Member

    Joined:
    Dec 24, 2008
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    I have recently jailbroken my 2gipt. I installed Categories from Cydia and upon restarting the SpringBoard, my iPod kind of "froze" in this loop, where the loading screen is constantly going and it keeps making a certain noise. I have rebooted twice and it still does this upon booting instead of loading the SpringBoard. Help?

    Thank you.
  2. jpga13

    jpga13 Banned

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    11,591
    Likes Received:
    435
    Device:
    iPad 3
    Welcome to the world of Categories!
  3. xX_HaCkZzZ_Xx

    xX_HaCkZzZ_Xx New Member

    Joined:
    Jan 19, 2009
    Messages:
    144
    Likes Received:
    0
    Try Uninstalling Categories This Problem Happened To Me And i Re-Installed it and it worked!!! Hope It Helps!
  4. jpga13

    jpga13 Banned

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    11,591
    Likes Received:
    435
    Device:
    iPad 3
    If you don't read all the fine print details with that app you are in for a world of pain!
  5. happiehina

    happiehina New Member

    Joined:
    Dec 24, 2008
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    I could not get to the screen to uninstall Categories, so I deleted it via SSH and it's still not loading, just sitting there, beeping at me repeatedly.

Share This Page