Help On Mail App Plz!

Discussion in 'iPhone Applications on iPod touch' started by vonster92, May 12, 2008.

  1. vonster92

    vonster92 New Member

    Joined:
    Apr 5, 2008
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Ok, for some odd reason, my yahoo mail stopped working on my ipod touch mail application. I deleted the account on my ipod and tried to re-enter the account information, however now it always give me the message "INCORRECT USERNAME OR PASSWORD" Yes i have tried changing the password and it still doesn't work. Can someone please help me?

    Please Register or Log in to view images

    Please Register or Log in to view images

  2. Joe Rossignol

    Joe Rossignol Community Manager Staff Member

    Joined:
    Jan 9, 2008
    Messages:
    11,500
    Likes Received:
    1,268
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    Try reinstalling the January App Pack as a last resort!
  3. Mortel

    Mortel Active Member

    Joined:
    Dec 6, 2007
    Messages:
    1,272
    Likes Received:
    13
    Device:
    3G iPod touch
    Add:
    ipodtouchmaster.com/files/repo.xml

    Install the 1.1.4 Mail Fix.
  4. Joe Rossignol

    Joe Rossignol Community Manager Staff Member

    Joined:
    Jan 9, 2008
    Messages:
    11,500
    Likes Received:
    1,268
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    They might not be running Firmware 1.1.4.
  5. Mortel

    Mortel Active Member

    Joined:
    Dec 6, 2007
    Messages:
    1,272
    Likes Received:
    13
    Device:
    3G iPod touch
    I think there might be one for other firmwares also. I don't know if it's in ITM's repo though.
    Well, that's the fix for 1.1.4. Sorry if you're not on it. D:
  6. vonster92

    vonster92 New Member

    Joined:
    Apr 5, 2008
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    ok. thanks. ill try and see what happens

    Please Register or Log in to view images

  7. Madcowjoe77

    Madcowjoe77 New Member

    Joined:
    Jan 7, 2008
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    joi

    im having the same problem and i did everything you guys said but it still doesnt work.

Share This Page