iPhone 3GS HELP! New iPhone 3Gs without SIM

Discussion in 'iPhone' started by Gloo64, Jul 13, 2009.

  1. Gloo64

    Gloo64 New Member

    Joined:
    Jul 19, 2008
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Ok, so I just bought an iPhone 3gs on eBay because I don't have at&t and I just wanted a super iPod. Well the iPhone I bought has no SIM card, so when I turn it on, it says "No SIM card inserted. Insert a valid SIM with no PIN lock to activate iPhone." What do I do here? I have Sprint so I have no SIM card. Just wanted to use this as a super iPod as stated before. Do I need to jailbrake it to work or what?
  2. Drewacell

    Drewacell New Member

    Joined:
    Oct 11, 2008
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    you can probably borrow someones SIM and use it just so your computer will recognize the iphone (if it doesn't already).

    jailbreaking it is your only option to use it as an ipod
  3. Will4042

    Will4042 New Member

    Joined:
    Sep 22, 2007
    Messages:
    126
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPhone 3GS (White)
    use the DevTeam jailbreak, that will "hacktivate" the phone, effectively bypassing activation
  4. PurpleRa1n

    PurpleRa1n Banned

    Joined:
    Jun 28, 2009
    Messages:
    149
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    what is that...and where can i find it? lol
  5. Clusterfunk

    Clusterfunk New Member

    Joined:
    Jan 8, 2009
    Messages:
    480
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
  6. Spartigus

    Spartigus New Member

    Joined:
    Mar 2, 2008
    Messages:
    595
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    But if you do that, push wont work (to my understanding). Correct me if im wrong

    Please Register or Log in to view images

  7. pwnthe2G

    pwnthe2G Member

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    683
    Likes Received:
    5
    Device:
    4G iPod touch
    push through the carrier doesnt work i beleive, it doesnt work on some ipods as well, mine works(the few times im near wifi) and im on a 2g, the frontpage a few days ago explained that, and as we dont run on carriers on our ipods(or super ipods lol) we have no issue with that(and u as far as i can tell shouldnt)

Share This Page