help my ipod has crashed

Discussion in 'iPod touch' started by safeside, May 23, 2009.

  1. safeside

    safeside New Member

    Joined:
    Apr 30, 2009
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    i have a 2g ipod touch and i downloaded logo me from cydia and when i tried to use it my ipod stopped working.

    i have tried to reboot my ipod but now it won't tern back on and my computer won't reconize it, what shall i do???
  2. custardcream

    custardcream New Member

    Joined:
    May 6, 2009
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    did you use redsnow to jailbreak your ipod touch?
  3. safeside

    safeside New Member

    Joined:
    Apr 30, 2009
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    no i used quickfreedom
  4. Jibblejab

    Jibblejab New Member

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    357
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    Hi guys,

    safeside is a mate of mine. Basicly he tried to use LogoMe on his 2G iPod Touch and when he rebooted his iPod Touch it wont turn back on, and the computer cant recognize it..


    @Safeside: Sathya, has your iPod got much charge left in it?
  5. safeside

    safeside New Member

    Joined:
    Apr 30, 2009
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    please can any one help me
    ------------------double post merged------------------
    what do you mean
    ------------------double post merged------------------
    jibblejab
    call me or send a text
    ------------------double post merged------------------
    no half a battery left
  6. Jibblejab

    Jibblejab New Member

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    357
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    Soz Sathya, just about to leave to go to the boat XD

    Email me and I will be able to check my inbox l8r
  7. cjschriver3

    cjschriver3 New Member

    Joined:
    Mar 24, 2009
    Messages:
    1,080
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    the problem is that you cannot use logome unless you broke with the redsnow 0.3

    it says that right on the screen before you hit go

    it doesnt work with quickfreedom or you get the result that you got.

    it's all over this forum
    ------------------double post merged------------------
    ^^^ that part i know. This part i THINK. i think you have to restore and if you do you might as well break it with the redsnow this time

    redsn0w.com
  8. safeside

    safeside New Member

    Joined:
    Apr 30, 2009
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    i am calling to all ipod lovers please help me
  9. Jibblejab

    Jibblejab New Member

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    357
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    You can also change the boot logo using QuickFreedom
  10. cjschriver3

    cjschriver3 New Member

    Joined:
    Mar 24, 2009
    Messages:
    1,080
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    you can only do it once with quick freedom.
    if you break with redsn0w you can use logome to change it whenever you like

    everyone is using redsn0w join the club

Share This Page