Help Me Fix This Please!

Discussion in 'iOS Themes and Customization' started by The Baydestrian, Jun 29, 2008.

  1. The Baydestrian

    The Baydestrian Well-Known Member

    Joined:
    Nov 19, 2007
    Messages:
    3,169
    Likes Received:
    27
    Device:
    iPhone 4S (White)
    I installed Badge through SSH, and now I stopped using it. I went to Customize, and did the Original Backup thing
    everything went back to normal except for one thing in the Safari screen

    I currently have the VistaPerfectipn .Otherartwork installed but it still won't change the thing

    I'll post a screenshot in a minute

    its the red thing at the bottom right hand corner

    Attached Files:

  2. malibusurfer93

    malibusurfer93 Banned

    Joined:
    Feb 21, 2008
    Messages:
    1,891
    Likes Received:
    4
    thats an icon in the safari app. nothing in other.artwork.
  3. ricardofelix95

    ricardofelix95 Banned

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Messages:
    2,702
    Likes Received:
    4
    change the the permission to 777 to that file
  4. The Baydestrian

    The Baydestrian Well-Known Member

    Joined:
    Nov 19, 2007
    Messages:
    3,169
    Likes Received:
    27
    Device:
    iPhone 4S (White)
    do you know what the name of the file is?
  5. ricardofelix95

    ricardofelix95 Banned

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Messages:
    2,702
    Likes Received:
    4
  6. The Baydestrian

    The Baydestrian Well-Known Member

    Joined:
    Nov 19, 2007
    Messages:
    3,169
    Likes Received:
    27
    Device:
    iPhone 4S (White)
    kay thanks alot
  7. ricardofelix95

    ricardofelix95 Banned

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Messages:
    2,702
    Likes Received:
    4
    think its calle NavTab.png, if it doest work, change all permission that have to do with Tab under Apps/MobileSafari.app
  8. Mortel

    Mortel Active Member

    Joined:
    Dec 6, 2007
    Messages:
    1,272
    Likes Received:
    13
    Device:
    3G iPod touch
    Why don't you just change all the files to 777?
    Do that and reapply.
  9. The Baydestrian

    The Baydestrian Well-Known Member

    Joined:
    Nov 19, 2007
    Messages:
    3,169
    Likes Received:
    27
    Device:
    iPhone 4S (White)
    setting properties to 777 didnt work

    I fixed it though

    I deleted Safari and reinstalled a backup and it was fixed

Share This Page