[HELP!!!]Ipod Touch 2g jailbroken UI SOUNDS NOT PLAYING!!

Discussion in 'iPod touch' started by goodfather, Mar 30, 2009.

  1. goodfather

    goodfather New Member

    Joined:
    Jan 8, 2009
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    I was playing with my ipod touch the other day and then i turned it off, then when i turned it back on i noticed that my unlock sound didnt play so i tried a bunch of other sounds such as lock and keyboard clicks and none of them work i'm wondering if theres anyway of fixing this without restoring because i am too lazy to restore my ipod. THANKS IN ADVANCE~~
  2. G8D

    G8D New Member

    Joined:
    Feb 1, 2009
    Messages:
    1,014
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    Try tunring up/on the volume.
  3. goodfather

    goodfather New Member

    Joined:
    Jan 8, 2009
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    obviously thats not my problem cuz my volume is always on 50%
  4. johnspin

    johnspin New Member

    Joined:
    Feb 10, 2009
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    Do you have headphones plugged in. Sometimes i forget there in there.
  5. goodfather

    goodfather New Member

    Joined:
    Jan 8, 2009
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    no they still dont work i tried with earphones and without but the uisounds still dont play.
  6. Ruamrudee

    Ruamrudee Member

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    947
    Likes Received:
    17
    Device:
    iPhone 5S
    is the Lock clicks/sounds really that important?
  7. mag6790

    mag6790 New Member

    Joined:
    Jan 4, 2009
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    do you happen to have volumeboost installed?
    my ipod turned out the way yours did after i installed volume boost. if you do have it installed , just remove it and it should be back to normal.
  8. NeSEncHo

    NeSEncHo Active Member

    Joined:
    Jul 16, 2008
    Messages:
    1,322
    Likes Received:
    0
    I'll just make a stupid guess and ask if you have checked the sounds settings in Settings.
  9. that one guy

    that one guy New Member

    Joined:
    Dec 14, 2008
    Messages:
    666
    Likes Received:
    1
    Device:
    3G iPod touch
    reset and then restore if that doesn't work
  10. goodfather

    goodfather New Member

    Joined:
    Jan 8, 2009
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    THANK you mag6790 i uninstalled my volume boost 2.2.1 and now my sounds are back.

Share This Page