help|help in blackra1n

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by liordesta, Feb 6, 2010.

  1. liordesta

    liordesta New Member

    Joined:
    Feb 6, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    i downloaded blackra1n and everything did well untill the blackra1n app when i open it its loading then its says
    please check your internet connection(err..​
    what to do please help i bought the ipod touch on friday and if i fail hacking it my parents kill me >_<
    p.s sorry for the bad language and if its not the place please transfor it.


    pic of it

    Please Register or Log in to view images

  2. taigakaka

    taigakaka New Member

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    Well... I think what it displays is pretty straight forward... You're lacking internet connection. =p

    As long as you have the Blackra1n installed to your iPod Touch, you did everything fine... Allegedly. Go near an open, public wifi area where you can get internet connection for your iPod Touch.

    If by chance you do have wifi at home, but you can't access it because you need a password for it but it doesn't work, I think I might have resolution to that. But that's a big if.
  3. sageDieu

    sageDieu Banned

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    1,036
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    It says he's lacking an internet connection but there's wifi signal on the statusbar... make sure the connection is good by loading a page with safari. If so reboot and try again, if not check the connection with something else, it may be another problem that has nothing to do with your device.
  4. jmwerkus

    jmwerkus Active Member

    Joined:
    Apr 9, 2009
    Messages:
    3,030
    Likes Received:
    17
    Device:
    iPhone 5S
    Please tell me your not on 3.1.3
  5. Chi Town King

    Chi Town King New Member

    Joined:
    Feb 11, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    If he was on 3.1.3 He wouldn't have gotten that far

Share This Page