Help help help!!!

Discussion in 'iPod touch' started by Snatit_swiss, Jul 24, 2009.

  1. Snatit_swiss

    Snatit_swiss New Member

    Joined:
    Jul 24, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    Hi people!!! I have a problem with my Itouch, he stay blocked on the starting page with the apple. And I tried to restart it many times and I let him discharge, but nothin has changed. Please help

    Please Register or Log in to view images

    Please Register or Log in to view images

    Please Register or Log in to view images

    Please Register or Log in to view images

  2. jitska

    jitska New Member

    Joined:
    Feb 3, 2009
    Messages:
    152
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    iPod Touch ^^ xD

    Since when? Do you know why?
  3. TouchCast

    TouchCast Banned

    Joined:
    Jun 23, 2009
    Messages:
    276
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    Maybe it's because something you installed.. But you're on fw 1.1.5!!?
    U better upgrade so u have no bugs!!
  4. Shaded Light

    Shaded Light Banned

    Joined:
    Apr 23, 2009
    Messages:
    357
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    rough... there are loads of "stuck on boot logo" solutions and threads, but i think they are all for fw 2.0 and up. i'd just put it into DFU mode, update it to 3.0 and restore it. you can find some of the links of how to do that in my sig.
  5. Snatit_swiss

    Snatit_swiss New Member

    Joined:
    Jul 24, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    I had restore it, thansks guys. But now do you know where can I have a free firmware 3.0?
  6. ipodmail09

    ipodmail09 Member

    Joined:
    Mar 13, 2009
    Messages:
    269
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    cant talk about that
  7. Shaded Light

    Shaded Light Banned

    Joined:
    Apr 23, 2009
    Messages:
    357
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    wasnt there some loophole of how to get it for free? guess not.

    i thought you just had togo into recovery mode then click check for updates and then you got it. somethin like that. but no, youre supposed to pay for it, so pay up.
  8. DarkWrath

    DarkWrath Active Member

    Joined:
    Apr 17, 2009
    Messages:
    1,218
    Likes Received:
    0
    Device:
    4G iPod touch
    not really a loophole, more of a fault on apple's side, all people who got the update within a few hours of release got it for free

    Please Register or Log in to view images

Share This Page