Help getting t-pot to work on total commander

Discussion in 'iPod touch' started by Renz1088, Mar 28, 2008.

  1. Renz1088

    Renz1088 New Member

    Joined:
    Jan 4, 2008
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Hey guys. I'm not too sure if this is the right forum to post this on, but I already posted this on the main t-pot download thread and no one answered. So anyway, im able to download t-pot and add it as a plugin for total commander. T-pot shows up in the -/- folder. However it says to select network neighborhood which I am unable to do. I place the cursor over it and nothing happens. Also, when I try to click t-pot and access, nothing happens either. I'd appreciate any help you guys can give me. Thanks
  2. JBB

    JBB New Member

    Joined:
    Dec 29, 2007
    Messages:
    1,127
    Likes Received:
    29
    Device:
    iPhone
    Your supposed to click on t-pot, but if you used ziphone add appledailytimes.com/installer and download ziphone ibrickr fix. That worked for me.
  3. Renz1088

    Renz1088 New Member

    Joined:
    Jan 4, 2008
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Ok, I downloaded the ibrickr fix but i'm still experiencing the same issue. I double click on t-pot and nothing happens
  4. JBB

    JBB New Member

    Joined:
    Dec 29, 2007
    Messages:
    1,127
    Likes Received:
    29
    Device:
    iPhone
    Hmm. Reboot your iPod and close total commander then open it again and try.
  5. Renz1088

    Renz1088 New Member

    Joined:
    Jan 4, 2008
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    I've tried this as well, and it's still not working.... Could it be a Vista related issue? I have no idea what the problem is....
  6. 1337chaos

    1337chaos Well-Known Member

    Joined:
    Sep 27, 2007
    Messages:
    1,375
    Likes Received:
    26
    Device:
    4G iPod touch
    try opening itunes, then close itunes, then try total commander again.

Share This Page