Help!!! Error when trying to restore ipod touch backup!!

Discussion in 'iPod touch' started by wardoc22, Aug 28, 2010.

  1. wardoc22

    wardoc22 New Member

    Joined:
    Jul 3, 2010
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    Ok so wen i tried to restore my ipod from my backup wen i was done restoring with cydia's shsh, i get this error thts says there was an arror wen restoring this ipod from backup. HELP PLZ!! -.-
  2. nitehacker

    nitehacker New Member

    Joined:
    Aug 7, 2010
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    Hmmm...there are many restore errors, can you be more specific or post a screenshot?
  3. iRa1n

    iRa1n Banned

    Joined:
    Jul 15, 2010
    Messages:
    814
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    If the backup was from 4.0, you cant restore it to a lower firmware. At all. Like there is no way. It cant be done. Dont try because you will get pissed off.
  4. wardoc22

    wardoc22 New Member

    Joined:
    Jul 3, 2010
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    well guys, i messed up my ipod then updated to 4.0.2 then i tried to go back to 4.0 then i was successful then wen i tried to restore from backup, it just plainly said something like this, no numbers too "this ipod cannot be restored from backup..."
  5. iRa1n

    iRa1n Banned

    Joined:
    Jul 15, 2010
    Messages:
    814
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    Yeah like i said, the backups from higher firmwares cannot be used on a lower one. If there is information you absolutely need, you could try using a backup extractor and having a look around for it. It may not be possible though.
  6. wardoc22

    wardoc22 New Member

    Joined:
    Jul 3, 2010
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    ok, now i have given up and now restoring to 4.0.2 and it is saying "the ipod cannot be updated at this time becuase the server update cannot be reached" or something like tht. I think i messed up my "host" file, can someone gimme their copy or past the text here?
    ------------------double post merged------------------
    anyways, heres mine btw, and is there anything wround with it?:

    # Copyright (c) 1993-2006 Microsoft Corp.
    #
    # This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
    #
    # This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
    # entry should be kept on an individual line. The IP address should
    # be placed in the first column followed by the corresponding host name.
    # The IP address and the host name should be separated by at least one
    # space.
    #
    # Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
    # lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
    #
    # For example:
    #
    # 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
    # 38.25.63.10 x.acme.com # x client host

    127.0.0.1 localhost
    ::1 localhost
  7. iRa1n

    iRa1n Banned

    Joined:
    Jul 15, 2010
    Messages:
    814
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    mine looks like this

    # Copyright (c) 1993-2006 Microsoft Corp.
    #
    # This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
    #
    # This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
    # entry should be kept on an individual line. The IP address should
    # be placed in the first column followed by the corresponding host name.
    # The IP address and the host name should be separated by at least one
    # space.
    #
    # Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
    # lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
    #
    # For example:
    #
    # 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
    # 38.25.63.10 x.acme.com # x client host

    127.0.0.1 localhost
    xxx.xx.xx.x localhost

    #127.0.0.1 gs.apple.com

    Where the x's are should be your ip address, i had the same problem as you for ages
  8. wardoc22

    wardoc22 New Member

    Joined:
    Jul 3, 2010
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    ok ill try tht
    ------------------double post merged------------------
    nope, it still says the same error -_-

Share This Page