HELP DOWNGRADEIN 1.1.3 iPHONE

Discussion in 'iPod touch 1.1.3 Jailbreak' started by mrredsox21, Feb 15, 2008.

  1. mrredsox21

    mrredsox21 New Member

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I Upgraded To 1.1.3 Like A Fool ... And Now When I Try Downgradein .. I Get A (error 1) Plus I Cant Rebot For Recover ....i So Then I Tryed The Iphuc Way And I Got It Back To 1,1.1 But For Some Resaon The Installer Wont Download Anything... Not Even The Shh Poped Up... Any Other Ideas On How To Downgrade A 1.1.3 Iphone Let Me Know
  2. greystealth

    greystealth New Member

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Do a search I've posted this in several places and so have many others. Use the tool!
  3. jpga13

    jpga13 Banned

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    11,591
    Likes Received:
    435
    Device:
    iPad 3
    You need to follow the directions properly to get the phone into DFU mode. That error comes from not doing it properly. You need iTunes 7.5 for it also. I would encourage you to then upgrade to 1.1.2 before going to 1.1.3 as it will save you lots of problems down the road.
  4. ProwlingTiger

    ProwlingTiger New Member

    Joined:
    Jan 24, 2008
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
  5. mrredsox21

    mrredsox21 New Member

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    i tried the video.. it didnt work ether .. i keep gettin a sceen that states the sim needs to be unlocked ( The sim i have has At&t so i dont get it... i can get it to down grade to 1.1.1 and the installer was ackin funny.. i had to refresh like 10 times before okepep pops up ... after it finnaly did when i upgraded to 1.1.2 i got the same screen that says sim need to be unbocked... i even tried the error 1 fix ..
  6. aftershock68

    aftershock68 New Member

    Joined:
    Jan 25, 2008
    Messages:
    385
    Likes Received:
    3
    Device:
    iPod touch
    Well if your sim needs to be unlocked, restore and go to at&t (wish it was verizon) lol.
    I'm not an iPhone genius, but yeah if it has to do with your sim, take it to the "Biggest wireless provider in the nation."
  7. mrredsox21

    mrredsox21 New Member

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    it got nottin to do with my sim
  8. aftershock68

    aftershock68 New Member

    Joined:
    Jan 25, 2008
    Messages:
    385
    Likes Received:
    3
    Device:
    iPod touch
    You have no clue man. No clue at all.

Share This Page