Help! - Can't connect to safari

Discussion in 'iPod touch' started by jared351, Jan 28, 2008.

  1. jared351

    jared351 New Member

    Joined:
    Nov 17, 2007
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    I know this is my first post, but its a peculiar situation. So I went to restore my iPod touch today, and I renamed it like it was brand new which gave me the new 1.1.3 with the apps wiggle etc...I go to wifi settings and it sees my home router. So I say connect and it prompts me for the pass and I type it in. It connects just great and shows a strong signal, so I go to Safari and I get the "safari cannot find the server" error. So I went into my router and as far as I can tell, it is WEP. I tried to connect using that setting, and still nothing. I have tried restarting the router and nothing happens. And I do have a laptop and its not having any problems. Any help would be most appreciated!!
  2. kese92

    kese92 New Member

    Joined:
    Dec 6, 2007
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    dude the same thing happend to me. you have to forget your current network and retype your password. its because you had a typo when you entered it the first time. when this happended to me i was so mad that i had already restored my ipod
  3. jared351

    jared351 New Member

    Joined:
    Nov 17, 2007
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Solved my problem!
  4. nclakes2

    nclakes2 New Member

    Joined:
    Sep 21, 2007
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    how ?? i have the same problem
  5. matrixxx01

    matrixxx01 New Member

    Joined:
    Jan 26, 2008
    Messages:
    147
    Likes Received:
    1
    press the blue arrow on your network > forget the network and re-connect.
  6. jared351

    jared351 New Member

    Joined:
    Nov 17, 2007
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Well first of all you need to check the small things such as password and such. (that happened to be my problem

    Please Register or Log in to view images

    ) Then try the (forget network button) and then try and reconnect. Lastly I would check your wireless router preferences (security, wep, wpa, etc...) and thats about all I know to do. Hope this helps a little.

    Please Register or Log in to view images

Share This Page