[Help] Brothers in Arms

Discussion in 'iPod touch' started by GGRules, Feb 28, 2009.

  1. GGRules

    GGRules New Member

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    When i open BIA, it shows the Brothers in arms screen for one second and then it shuts ....
    And i have already tried to put my ipod in safe mode (using sbsettings) and then open it..
    Does anyone have and suggestions
    Oh and btw...i have already searched other threads and none of them have a fix that works for me..
  2. Nathan B

    Nathan B Active Member

    Joined:
    Dec 12, 2008
    Messages:
    3,061
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    have you rebooted? have you tried re-installing the app?
  3. NobleRooster

    NobleRooster New Member

    Joined:
    Dec 30, 2008
    Messages:
    215
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    Sounds like you're running low on memory. I'd try rebooting it.
  4. Ruamrudee

    Ruamrudee Member

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    947
    Likes Received:
    17
    Device:
    iPhone 5S
    Try going on Safe Mode

    and run again, it should work
  5. __Coburn__

    __Coburn__ New Member

    Joined:
    Jan 6, 2009
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    i had the same problem once.
    i take it u didnt get BIA from the apple app store and from a different source. Well there was a broke one which i downloaded and did the same. Jst download a different link.!
  6. Nathan B

    Nathan B Active Member

    Joined:
    Dec 12, 2008
    Messages:
    3,061
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    if he is using a cracked app nobody help him
  7. lostfan4

    lostfan4 New Member

    Joined:
    Feb 1, 2009
    Messages:
    152
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    and we dont know whether or not he is so we have to assume/trust he did the right thing and bought it.
  8. Nathan B

    Nathan B Active Member

    Joined:
    Dec 12, 2008
    Messages:
    3,061
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    yea, but it seems like he's done everthing that would fix a legit app, and I have read that the cracked version of BIA has the same problem that he is having, so some of the signs are pointing to the problem being that the app is cracked, and if it's not I am sorry for accusing the OP of using cracked apps
  9. mitchell209

    mitchell209 Active Member

    Joined:
    Jan 21, 2009
    Messages:
    8,024
    Likes Received:
    5
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Yeah, it sounds like he's using a cracked version of BIA.
  10. eric780

    eric780 New Member

    Joined:
    Dec 27, 2008
    Messages:
    295
    Likes Received:
    1
    Device:
    4G iPod touch
    I actually bought the real version of Brothers in Arms; the exact same thing happens to me.
    Just keep tapping rapidly on the screen, it'll get there.

Share This Page