halo for ipod touch?

Discussion in 'Application Ideas' started by touchhacker101, Jan 30, 2008.

  1. touchhacker101

    touchhacker101 Member

    Joined:
    Jan 26, 2008
    Messages:
    700
    Likes Received:
    13
    Device:
    4G iPod touch
    i know it sounds crazy, but is playing halo or halo on multiplayer using wifi possible?
    that would be REALLY SICK!

    Please Register or Log in to view images

  2. koolgecko91

    koolgecko91 New Member

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    154
    Likes Received:
    1
    Yeah and did you know I have a ps3 emulator...except it also does halo on live. Do you want the installer source?
  3. lazyasada

    lazyasada Banned

    Joined:
    Jan 13, 2008
    Messages:
    2,000
    Likes Received:
    52
    ya can u pm it plz i love halo
  4. lazyasada

    lazyasada Banned

    Joined:
    Jan 13, 2008
    Messages:
    2,000
    Likes Received:
    52
    if u dont wunt to just post it here plz
  5. Aryanenzo

    Aryanenzo New Member

    Joined:
    Dec 8, 2007
    Messages:
    271
    Likes Received:
    2
    Device:
    3G iPod touch
    im working on crysis right now but when ever i launch the game in my PC emulator, it says not enough memory, help please.

    Please Register or Log in to view images

  6. FrostMan242

    FrostMan242 New Member

    Joined:
    Dec 3, 2007
    Messages:
    92
    Likes Received:
    1
    Uhh.... I think he was joking...
  7. lazyasada

    lazyasada Banned

    Joined:
    Jan 13, 2008
    Messages:
    2,000
    Likes Received:
    52
    i guess but if he wasent the still plz pm me
  8. koolgecko91

    koolgecko91 New Member

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    154
    Likes Received:
    1
    Or was I.........
  9. koolgecko91

    koolgecko91 New Member

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    154
    Likes Received:
    1
    I am!!!1 Gosh!
  10. Aryanenzo

    Aryanenzo New Member

    Joined:
    Dec 8, 2007
    Messages:
    271
    Likes Received:
    2
    Device:
    3G iPod touch
    NO he is telling the truth!!!
    there is a dock adaptor that connects to your pc and uses your pc's power!!!!
    OH OH and i can use my computer's keyboard and mice with it and i have to use everything else thats my computer except the monitor!!
    i just place my touch where my monitor was before and play like i would with a normal pc except for the small screen
    lol

Share This Page