iOS 4.0 gsc.armv7?

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by sethisamazing, Aug 8, 2010.

  1. sethisamazing

    sethisamazing New Member

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    190
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    I'm trying to install frash, but it won't install because "gsc.armv7" is a dependency and I don't know where to find it....
  2. Shengis14

    Shengis14 Member

    Joined:
    Apr 15, 2010
    Messages:
    394
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPad 3
  3. ayeitschris

    ayeitschris Member

    Joined:
    Jul 25, 2010
    Messages:
    300
    Likes Received:
    6
    Device:
    4G iPod touch
    Hmm I'm guessing you don't have the file because you have a 8gb 3G which is actually a refreshed 2G
  4. picklejw

    picklejw Member

    Joined:
    Oct 20, 2008
    Messages:
    875
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPad
    sucks for him :-/ damn...
  5. bobby681

    bobby681 Active Member

    Joined:
    Jun 24, 2008
    Messages:
    2,588
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    It only works for the arm7 devices, i.e. from the 3GS onwards (not including new bootrom 8GB iPods)
  6. PackerEagles10

    PackerEagles10 Banned

    Joined:
    Aug 7, 2010
    Messages:
    136
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (White)
    MC Models is the new bootrom.
  7. Nickmadkiller

    Nickmadkiller Well-Known Member

    Joined:
    May 16, 2010
    Messages:
    4,274
    Likes Received:
    84
    Device:
    iPhone 4 (White)
    Ah crap doesn't support MC models

    Please Register or Log in to view images

    .
  8. emondor

    emondor New Member

    Joined:
    Jul 10, 2010
    Messages:
    14
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPad 2 (Black)
    dang-it

    well i just wasted an hour of my life. lol. i had no idea that this wouldn't work for mc models. redmondpie said it worked on ipod touches. you would think they would include that bit of information. "oh by the way, it doesnt work on 8gb mc models, don't waste your time." lol
  9. toutski

    toutski New Member

    Joined:
    Aug 11, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I have a 16gb 3GS and am getting the same error...
  10. Shengis14

    Shengis14 Member

    Joined:
    Apr 15, 2010
    Messages:
    394
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPad 3
    There is already a thread on this, please search before posting
    Can a mod please close this ?

Share This Page