Gpsphone Won't Load

Discussion in 'Gameboy Advance emulator (gpSPhone)' started by Rinui, May 21, 2009.

  1. Rinui

    Rinui New Member

    Joined:
    May 18, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I searched in the forums, but I couldn't find anything.

    When I select gpsphone, it brings up a blank white screen which instantly closes. Yes, I put the BIOS in the right folder, though "telling" me where to get a certified working one wouldn't hurt. And I changed the permission to 755.

    I have a 2g ipod touch 8gig running 2.2.1 custom firmware.
    I really want this before I go on a trip! Please help!
  2. Ipwnnubletz

    Ipwnnubletz Banned

    Joined:
    Dec 8, 2008
    Messages:
    1,952
    Likes Received:
    0
    Reinstall the app from Cydia.
  3. Rinui

    Rinui New Member

    Joined:
    May 18, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Ok, so now the program is working, but the roms won't show. Any ideas? They are in the correct folder.
  4. voLcoM¯

    voLcoM¯ New Member

    Joined:
    May 21, 2009
    Messages:
    657
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    you have made a ROMs folder correct. is that set to 775?
  5. Rinui

    Rinui New Member

    Joined:
    May 18, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Now I fixed that, but i still need the correct BIOs. The one I used didn't work, and I've tried like five. I'm gonna search the forums, but will someone please "tell" me how to get the correct BIOS?
  6. voLcoM¯

    voLcoM¯ New Member

    Joined:
    May 21, 2009
    Messages:
    657
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    google is the key my friend:

    but to be more specific, ummm, emu paridise, ect.

Share This Page