gpSPhone v1.1.2 is released!

Discussion in 'Gameboy Advance emulator (gpSPhone)' started by jmiz9000, Dec 6, 2007.

  1. jmiz9000

    jmiz9000 New Member

    Joined:
    Sep 29, 2007
    Messages:
    2,365
    Likes Received:
    19
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    gpSPhone v1.1.2 is released! PDF Print E-mail
    Written by zodttd
    Friday, 07 December 2007 03:10

    gpSPhone v1.1.2 has been released. It is available on Installer.app.

    It is available for download here at zodttd.com, the official site for gpSPhone (the Gameboy Advance emulator for the iPhone and iPod Touch).

    Direct link to the download page:

    http://zodttd.com/index.php?option=com_fireboard&Itemid=59&func=view&catid=16&id=1441#1441

    What's new in this and recent versions:

    Changes 1.1.2:
    - Slightly increased performance. Much less "hiccups".
    - Sound buffers changed. Games which run well, performance-wise, sound better. Games that run slowly will still have poor sound.
    (on installer)
    Changes 1.1.1:
    - Included controller skins from Scottmandoo and Hazed of the zodttd.com forums.
    - Selected skins now immediately set without restart of gpSPhone.

    Changes 1.1.0:
    - Added a menu button to the controller overlay (between L and R) that closes a game to the ROM list menu.
    - Added customizable overlays/skin functionality. Artists can now create overlays and define button's touch regions.
    - Added option to select an overlay/skin within the settings menu.
    - Added the option to mute the emulator in the settings.
    - Added the option to scale to fullscreen or not in the settings.

    Changes 1.0.0:
    - Switched to using fullscreen landscape view
    - Added transparent overlay for improved controls
    - Fixed some of my changes back to Exophase's dynarec code.
    - Improved performance in some areas of some games. This may be offset by the more intensive rendering to screen.
    - Added 8way dpad support and A+B button (bottom right corner) for combo support.
  2. AlexRADL

    AlexRADL Retired Moderator

    Joined:
    Oct 9, 2007
    Messages:
    3,816
    Likes Received:
    65
    Title corrected.
  3. Blake

    Blake Super Moderator Emeritus

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Messages:
    2,963
    Likes Received:
    63
    Device:
    iPhone 4S (White)
    Dang,
    You beat me too it

    Please Register or Log in to view images

    !
  4. jmiz9000

    jmiz9000 New Member

    Joined:
    Sep 29, 2007
    Messages:
    2,365
    Likes Received:
    19
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    thanks i pm ed blake to do it but u did lol
  5. Lostfaith

    Lostfaith New Member

    Joined:
    Oct 26, 2007
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    1.1.2 is on installer (they skipped 1.1.0 and 1.1.1 completely)
  6. thesmidge

    thesmidge New Member

    Joined:
    Nov 22, 2007
    Messages:
    865
    Likes Received:
    31
    Device:
    3G iPod touch
    ugh, with 1.1.2, the ROMs crash again. do i have to update my bios? or is it the roms themselves?
  7. Zach23

    Zach23 Member

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    All my roms work so it could be the bios..
  8. Nordini

    Nordini Member

    Joined:
    Oct 24, 2007
    Messages:
    147
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    awesome. but if i update will i have to reinstall my BIOS again?
  9. steeped

    steeped New Member

    Joined:
    Sep 24, 2007
    Messages:
    718
    Likes Received:
    9
    I am just waiting for the version which will allow Mario Advanced 2 - Mario World to run at a normal speed. That is the best game for GBA yet doesnt work!
  10. schnikelfritz576

    schnikelfritz576 New Member

    Joined:
    Oct 19, 2007
    Messages:
    491
    Likes Received:
    1
    all mario games work perfect for me. actually wait no after a little while of playing super mario advance it got choppy but in a couple mins it cleared up and was back to normal speed. mario kart seems to lag more in 1.1.2 then it did in 1.1.1

Share This Page