Gpsphone trouble.

Discussion in 'iPod touch' started by FlamingSpaz, May 14, 2010.

  1. FlamingSpaz

    FlamingSpaz New Member

    Joined:
    May 14, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Today I bought the gpsphone gba emulatour for my iPod. I downloaded the correct bios and roms, did everything the legit way, however, whenever I try to play a game I get this. Sorry but gpSP requires a Gameboy Adva image to run correctly. Make sure to get authentic one, it’ll be exactly 16384 b and should have the following md5sum va a86 etc…… when you get it name it gba_bios.bin.

    I'm a bit new to this, but looking around I see I'm not the first one to have this problem. Any help?

    Also when I say new, mean brand new, sorry before hand for any ignorant questions to come.
    ------------------double post merged------------------
    Ohh wasn't aware bb codes could be used here, should have made topic bold 
  2. Toink

    Toink New Member

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    88
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    hello, what game did you try to load?
  3. ibizaGTi

    ibizaGTi New Member

    Joined:
    Dec 19, 2009
    Messages:
    638
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    It may be that your BIOS file is corrupted. The checksum details etc will refer to that BIOS. Google is your friend for a clean file...we can't link you due to copyright infringement etc.
  4. yoyigo

    yoyigo New Member

    Joined:
    Apr 18, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    I have the same problem but I am using gpsphone and i do not find the necesary BIOS please help!
  5. TylerDrgnHeart

    TylerDrgnHeart Well-Known Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    1,819
    Likes Received:
    311
    Device:
    Nexus 4
    try the bios file from [PIRACY]'s repo. NOT THE CRACKED GPSPHONE, JUST the bios file. worked for me

    Please Register or Log in to view images

  6. pineapple juice

    pineapple juice Well-Known Member

    Joined:
    Mar 2, 2011
    Messages:
    3,510
    Likes Received:
    371
    Device:
    Nexus 7
    You can extract the BIOS file from a GBA, but I've heard it's extremely difficult.
  7. mwi98

    mwi98 Member

    Joined:
    Jul 19, 2011
    Messages:
    458
    Likes Received:
    12
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    Actually, I believe we are allowed to link a GBA bios file.
  8. TylerDrgnHeart

    TylerDrgnHeart Well-Known Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    1,819
    Likes Received:
    311
    Device:
    Nexus 4
    i wouldn't, though, just because its a risk of a warning/ban

Share This Page