gpSPhone problems

Discussion in 'Gameboy Advance emulator (gpSPhone)' started by nixaguy, Apr 10, 2010.

  1. nixaguy

    nixaguy New Member

    Joined:
    Apr 9, 2010
    Messages:
    65
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    Well i have the application working (I click on it, and it opens, with lists like browse, recent, saves, options) but when i look there are no games on the list's, they are just empty, help would be appreciated.
  2. narwal13

    narwal13 Active Member

    Joined:
    Oct 12, 2009
    Messages:
    3,070
    Likes Received:
    6
    Device:
    5G iPod touch
    you have to download them...
  3. J-Phone

    J-Phone Active Member

    Joined:
    Dec 1, 2009
    Messages:
    4,868
    Likes Received:
    10
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    You have to download the ROMS from happyland and then SSH them into your device. Dont ask where to get them
  4. narwal13

    narwal13 Active Member

    Joined:
    Oct 12, 2009
    Messages:
    3,070
    Likes Received:
    6
    Device:
    5G iPod touch
    happyland? rofl! so yeah. only get teh roms you own.
  5. nixaguy

    nixaguy New Member

    Joined:
    Apr 9, 2010
    Messages:
    65
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    Sorry for not including this in the main post, but i have ssh'd them into the var/mobile/media/ROMs/GBA/ folder, but they still do not show up.
  6. narwal13

    narwal13 Active Member

    Joined:
    Oct 12, 2009
    Messages:
    3,070
    Likes Received:
    6
    Device:
    5G iPod touch
    do they have the extension .gba?
  7. J-Phone

    J-Phone Active Member

    Joined:
    Dec 1, 2009
    Messages:
    4,868
    Likes Received:
    10
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    You need to get a bios from happyland
  8. narwal13

    narwal13 Active Member

    Joined:
    Oct 12, 2009
    Messages:
    3,070
    Likes Received:
    6
    Device:
    5G iPod touch
    the bios is also available on cydia...
  9. nixaguy

    nixaguy New Member

    Joined:
    Apr 9, 2010
    Messages:
    65
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    Yes, and the files are set to 755 permissions
    I have bios in the application folder, then gpSPhone folder, also set to permissions 755
  10. J-Phone

    J-Phone Active Member

    Joined:
    Dec 1, 2009
    Messages:
    4,868
    Likes Received:
    10
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    did you get gpsphone legally?

Share This Page