gpSPhone problem

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by jdfarris01, Nov 19, 2009.

  1. jdfarris01

    jdfarris01 New Member

    Joined:
    Apr 27, 2009
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Okay, first of all I know someone is going to tell me to use search and use that, but I did and my problem did not get fixed.
    I just installed the free gpSPhone from iromrepo and the bios in turn. When I try to play any game it goes to the screen you play on then straight back to the home screen. No error message or anything.

    Now I tried with the gba_bios.bin in stash/applications/gpSPhone
    Then I tried in the ROMs file as well, neither seemed to work. Do you know any way I can get this to work?

    Thank you guys

    Please Register or Log in to view images

  2. xX_Dog_Food_Xx

    xX_Dog_Food_Xx New Member

    Joined:
    Apr 18, 2009
    Messages:
    400
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPad
    it's because the free one from iRomRepo isn't the new one. the new one you have to purchase. PS the bios didn't do anything to it.
  3. jdfarris01

    jdfarris01 New Member

    Joined:
    Apr 27, 2009
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    So you can't use it at all unless you buy it?
  4. xX_Dog_Food_Xx

    xX_Dog_Food_Xx New Member

    Joined:
    Apr 18, 2009
    Messages:
    400
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPad
    that and the alternative. but i wouldn't do it, my friend installed the free one for himself and it turned out to be malicious. so i just bought it and it works good.
  5. jdfarris01

    jdfarris01 New Member

    Joined:
    Apr 27, 2009
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Okay, Ill buy it, thanks
  6. xX_Dog_Food_Xx

    xX_Dog_Food_Xx New Member

    Joined:
    Apr 18, 2009
    Messages:
    400
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPad

Share This Page