gpSPhone goes blank but with the GBA buttons

Discussion in 'Gameboy Advance emulator (gpSPhone)' started by darkmess, Mar 12, 2008.

  1. darkmess

    darkmess Member

    Joined:
    Jan 22, 2008
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Device:
    4G iPod touch
    I have spent the last week searching this forum and Google trying to find a problem that no one else has really posted that I found. I'll tell you the things I did just so we have a basis here.

    ZiPhone 2.5c for Ipod Touch v1.1.4

    gpSPhone 1.5.0 from Installer.

    gba_bios.bin from Installer. (Also tried manually by CuteFTP 8)

    successfully downloaded one game Pokemon Leaf Green at this location:
    /var/mobile/Media/ROMs/GBA

    gpSPhone and bios file obviously at /var/Applications

    CHMOD of /GBA is 0777 (I heard this enables saving.) instead of 0755.

    What am I missing here? I'm trying to be thorough as it's most helpful for you guys. And I'll tell you if I already did something you said that I forgot to post now.
  2. darkmess

    darkmess Member

    Joined:
    Jan 22, 2008
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Device:
    4G iPod touch
    Also, I am having problems changing permissions via WinSCP and CuteFTP, it says it's an unknown command. I have also tried the Terminal to do that chown -hR yadda-yadda thing to help but it also said unknown command.

    EDIT: Also, I'm posting this because when I try to launch Pokemon, it does not say IPSP or whatever, but is completely blank but shows the HUD or buttons... oh wait that's my title. Still helps to remind me and all of you why I'm here to ask.

Share This Page