gpsphone 2.0 bug WTF

Discussion in 'Gameboy Advance emulator (gpSPhone)' started by crazydennyx121, May 30, 2008.

  1. crazydennyx121

    crazydennyx121 New Member

    Joined:
    Mar 18, 2008
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    when i updated the f***en 2.0 gpsphone, my roms stopped working
    a black screen came up saying "sorry, but ipSP requires a gameboy advance. you have an incorrect ios image

    ok first of all, THIS NEVER HAPPENED TO ME BEFORE, ONLY AFTER I UPDATED TO 2.0
    SO IF ANYBODY KNOWS HOW TO FIX THIS sh*t PLEASE HELP ME AND WRITE SOMETHING DOWN TY.


    ps. i also tried dling other roms on it and it got the same damn message. pmo.
  2. yahtrickya

    yahtrickya New Member

    Joined:
    Apr 13, 2008
    Messages:
    391
    Likes Received:
    5
    Device:
    iPod touch
    you need a bios image.
    and its a beta. BETA.

    BETA

    BETA!
  3. ddgv

    ddgv Well-Known Member

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    1,818
    Likes Received:
    39
    yup if im not mistaken everytime taht you update gpsphone u need to reisntall the bios ... so check and install it .... this should solve the problems
  4. crazydennyx121

    crazydennyx121 New Member

    Joined:
    Mar 18, 2008
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    thanks guys, it fixed my issue.
    now only if i knew how to close this topic....
  5. awal

    awal Well-Known Member

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Messages:
    4,764
    Likes Received:
    31
    Device:
    iPhone 4S (White)
    Only mods can close threads.
  6. hakk79

    hakk79 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 21, 2008
    Messages:
    3,239
    Likes Received:
    60
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Oh wow, a thread to curse out a Application. This is like the old Vista Maximus hate thread that I created to get mad at the theme.
  7. iPodTouchEdwards

    iPodTouchEdwards New Member

    Joined:
    Dec 11, 2007
    Messages:
    943
    Likes Received:
    23
    1. its not a BETA
    2. i updated and i am fine
    3.that was strange that it deleted your bios
  8. Crypt

    Crypt Well-Known Member

    Joined:
    Nov 29, 2007
    Messages:
    4,033
    Likes Received:
    71
    Device:
    iPhone 4S (White)
    wait what?

    unless you're talkin' about another anti-vm thread, i made that one

    and i'm darn proud of it >:

    http://www.ifans.com/forums/showthread.php?p=459445#post459445

    but uh, this thread isn't to yell at gpsphone it's to fix his problem which he already did so hurrah

    edit: oh i see you were a member of it tho,

    Please Register or Log in to view images

    !
  9. Manic Nimrod

    Manic Nimrod Well-Known Member

    Joined:
    Nov 26, 2007
    Messages:
    8,769
    Likes Received:
    149
    No its not.

    No you dont, normally you update fine. I also had this problem.

    YAY!

Share This Page