Goes to iPod menu icon screen whenever I try to launch a game

Discussion in 'Gameboy Advance emulator (gpSPhone)' started by Delirious17, Oct 11, 2009.

  1. Delirious17

    Delirious17 New Member

    Joined:
    Oct 3, 2009
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    I have the bios in the proper folder I have the roms in the proper folder I have to use total commander since the wireless option is being a b*tch right now to me.

    What am I doing wrong here? I got SNES roms to work just fine...I read something about setting a permission to 775 or something like that but remember I'm using total commander.

    I just updated gpsphone with the latest deb file and now the on screen controller will sit there for 15 seconds then go back to the iPod menu icon screen

    Please Register or Log in to view images

  2. mrmogwai

    mrmogwai New Member

    Joined:
    Sep 26, 2009
    Messages:
    73
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    I'm having similar probs
    I have all the right files but it keeps crashing and going to main iPod screen when I tap the game
    help plz!
  3. lucass

    lucass New Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    137
    Likes Received:
    0
    yup, same here. we all have the 3g ipod touch soooo im guessing thats the problem. did you guys get it off cydia or get the deb file
  4. xX_Dog_Food_Xx

    xX_Dog_Food_Xx New Member

    Joined:
    Apr 18, 2009
    Messages:
    400
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPad
    for one it is the 3g, and the other is that it doesn't work on 3.1. i have 3.1.2, and it crashes pokemon emerald
  5. seabear

    seabear New Member

    Joined:
    Jan 11, 2009
    Messages:
    337
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    No I think its just 3.1.2 cause i have a 2g and it dose the same thing just crashes when it loads the rom.
  6. Pokéfan13

    Pokéfan13 New Member

    Joined:
    Oct 15, 2009
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    I also have the same problem. I have 3.1.2. Does anyone have a fix?

Share This Page