Getting the maill app to work using izymail

Discussion in 'iPod touch' started by disco_pimp88, Jan 18, 2008.

  1. disco_pimp88

    disco_pimp88 New Member

    Joined:
    Dec 9, 2007
    Messages:
    313
    Likes Received:
    0
    Does this only last for a period of time or is it forever? And do you have to pay for this? Thanks for all the help!
  2. disco_pimp88

    disco_pimp88 New Member

    Joined:
    Dec 9, 2007
    Messages:
    313
    Likes Received:
    0
    someone please help
  3. Timothy__Ratner

    Timothy__Ratner New Member

    Joined:
    Dec 29, 2007
    Messages:
    183
    Likes Received:
    0
    No it's free. And be patient. You can use it forever.
  4. Switcher

    Switcher New Member

    Joined:
    Oct 27, 2007
    Messages:
    225
    Likes Received:
    0

    ??????


    Hummm can you explain?
  5. disco_pimp88

    disco_pimp88 New Member

    Joined:
    Dec 9, 2007
    Messages:
    313
    Likes Received:
    0
    So is it free or not?
  6. JORDAN EFF

    JORDAN EFF New Member

    Joined:
    Nov 18, 2007
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (White)
    he said its free

    anyway i tried this and did everything the instructions said and my account failed everytime
  7. disco_pimp88

    disco_pimp88 New Member

    Joined:
    Dec 9, 2007
    Messages:
    313
    Likes Received:
    0
    Well people have been aying it is only for like a week then you have to pay for it. So i don't know if it is free or not
  8. JORDAN EFF

    JORDAN EFF New Member

    Joined:
    Nov 18, 2007
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (White)

    then whats that say
  9. disco_pimp88

    disco_pimp88 New Member

    Joined:
    Dec 9, 2007
    Messages:
    313
    Likes Received:
    0
    Well thats one person! Others have been complaining about their mail not working because they had some kind of trial and it exspired.
  10. Timothy__Ratner

    Timothy__Ratner New Member

    Joined:
    Dec 29, 2007
    Messages:
    183
    Likes Received:
    0
    It worked for me until I upgraded to 1.1.3
    I wonder what's wrong with the rest of you.

Share This Page