getting gpSPhone ROMS to werk!

Discussion in 'Gameboy Advance emulator (gpSPhone)' started by imadhdpositive, Nov 27, 2007.

  1. imadhdpositive

    imadhdpositive New Member

    Joined:
    Nov 25, 2007
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    First thread post, by the way.

    I'm using iShare on 1.1.1 to get my .gba files into the correct GBA folder. I have done that successfully, however, after I open up gpSPhone and click start new game, i get an error that is very difficult to read but basically it says you need game boy advance you an an incorrect IOS image

    wtf?!

    don't i need the .gba formatted file?
  2. shotgunfool

    shotgunfool Active Member

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Messages:
    1,233
    Likes Received:
    5
    Device:
    iPod touch
    this should be a simple fix but do you have the gba_bios installed?
  3. weirdwilli

    weirdwilli New Member

    Joined:
    Oct 25, 2007
    Messages:
    619
    Likes Received:
    5
    Device:
    iPhone
    Spell work right next time :|
  4. imadhdpositive

    imadhdpositive New Member

    Joined:
    Nov 25, 2007
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    i do not believe i have gba_bios installed. its not anything in the installer...where do i get it? where does it go?
  5. shotgunfool

    shotgunfool Active Member

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Messages:
    1,233
    Likes Received:
    5
    Device:
    iPod touch
    you ssh into your ipod and put it in

    /applications/gpSPhone.app just put it in that folder i have the bios pm me i will put it up for download for you
  6. imadhdpositive

    imadhdpositive New Member

    Joined:
    Nov 25, 2007
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    if the bios is the same thing as gpSPhone.app then yes i have it. and i dont use SSH because it for some reason will not connect, so i use iShare. anyone got a solution as to why these roms arent werkin?
  7. shotgunfool

    shotgunfool Active Member

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Messages:
    1,233
    Likes Received:
    5
    Device:
    iPod touch
    no its different thats why your roms arent working
  8. AlexRADL

    AlexRADL Retired Moderator

    Joined:
    Oct 9, 2007
    Messages:
    3,816
    Likes Received:
    65
    Werkin?

    You need to download the GBA-BIOS.bin and put it in the gpSPhone.app folder. If you need the BIOS file please PM me and I will give you the link to the download.
  9. getarplyr123

    getarplyr123 New Member

    Joined:
    Nov 22, 2007
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    how do i get the bios???
  10. Blake

    Blake Super Moderator Emeritus

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Messages:
    2,963
    Likes Received:
    63
    Device:
    iPhone 4S (White)
    PM a113524c and he will give you the link.

Share This Page