GBA ROMS doesnt worK!!

Discussion in 'Gameboy Advance emulator (gpSPhone)' started by wondertwins, Nov 16, 2007.

  1. wondertwins

    wondertwins New Member

    Joined:
    Nov 4, 2007
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPad
    hey guys, i put my .gba roms into the var/root/media/ROMs/GBA blah blah blah.
    I did all the steps and when i try to play my gba rom, it just goes out of the emulator and back to the home screen ... anyone help me plz?

    Please Register or Log in to view images

    Please Register or Log in to view images

    Please Register or Log in to view images

  2. TheRapture

    TheRapture New Member

    Joined:
    Oct 28, 2007
    Messages:
    598
    Likes Received:
    1
    Do you have GBA_Bios
    pm me if you dont

    also set permissions to 755 using mobilefinder or WINscp or another program

    Cheers
  3. Pyrofer

    Pyrofer New Member

    Joined:
    Oct 2, 2007
    Messages:
    162
    Likes Received:
    0
    I have the bios in the right place, all permisions set to 755 and it STILL just goes black then crashes.
    Any idea?
  4. Sianspheric

    Sianspheric New Member

    Joined:
    Oct 22, 2007
    Messages:
    85
    Likes Received:
    0
    I sort of have the same problem.

    installed the emu, the bios file, transferred roms into the right directory via ibricker.

    the emu starts up, i can pick a game, it goes to the main gba screen (with the controls) but the game doesnt load. if I dont click back to the home screen, the program will freeze

    Please Register or Log in to view images

    Please Register or Log in to view images

  5. rokrboy

    rokrboy Retired Moderator

    Joined:
    Sep 29, 2007
    Messages:
    2,475
    Likes Received:
    29
    Device:
    iPod touch
    What games (specifically ) are you using. Some games wont work.
  6. carvalho360

    carvalho360 New Member

    Joined:
    Nov 17, 2007
    Messages:
    128
    Likes Received:
    0
    i loaded teenage mutant ninja turtles, supaer mario 4, who wants to be a millionare and tony hawks pro skater, none load, im pretty sure i need that gba bios thing but i dont want to get it off gogle, i read sum reviews and some ppl said they were fakes, any1 have anything reliable?
  7. simonrichards150

    simonrichards150 New Member

    Joined:
    Oct 29, 2007
    Messages:
    2,058
    Likes Received:
    94
    Device:
    iPod touch
    If you do a google search for this:

    gba_bios.bin

    Then the first result is the correct file.
  8. jmiz9000

    jmiz9000 New Member

    Joined:
    Sep 29, 2007
    Messages:
    2,365
    Likes Received:
    19
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    download it from installer
    dont delete it if u did it manually
  9. carvalho360

    carvalho360 New Member

    Joined:
    Nov 17, 2007
    Messages:
    128
    Likes Received:
    0
    ur sure thats reliable right, i dont want to mess up my touch.. not that i dont trust you, just i read some reviews and it kinda freaked me out

    Please Register or Log in to view images

    ..once i save it i just drag and drp it under my media/gba/roms
  10. simonrichards150

    simonrichards150 New Member

    Joined:
    Oct 29, 2007
    Messages:
    2,058
    Likes Received:
    94
    Device:
    iPod touch
    Yeah, it should be the right one, and you need to put it in /Applications/gpSPhone

    Set permissions to 755.

    Done.

Share This Page