GBA emu not working

Discussion in 'iPod touch Firmware 1.1.4 Discussions' started by jchaike, Mar 10, 2008.

  1. jchaike

    jchaike Active Member

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    1,260
    Likes Received:
    3
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    So I did a search, but couldnt find anything. I was able to get NES emulator to work (placed roms in the mobile/media/ROMs/NES folder) and did the same with GBA...but that didnt work so i tried the original one which was put roms in the root/media/ROMs/GBA folder, but none worked...i have the bios as well--help pls?

    Please Register or Log in to view images

  2. jpga13

    jpga13 Banned

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    11,591
    Likes Received:
    435
    Device:
    iPad 3
    Are you getting the white bios error across the top? ROMS NOT SHOWING UP?
  3. jchaike

    jchaike Active Member

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    1,260
    Likes Received:
    3
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    no my roms just arent coming up; it gives me that no roms found please place roms in mobile/media/ROMs/GBA

    but i remember usually putting them in root/ROMs/GBA
  4. g2gnow

    g2gnow New Member

    Joined:
    Oct 25, 2007
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    ME TO WHATS GOING ON I HAVE FW 1.1.3
  5. jpga13

    jpga13 Banned

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    11,591
    Likes Received:
    435
    Device:
    iPad 3
    Did you reset the permissions for the ROMs? I'm sure all my GBA ROMs still go in the root/Library and NES in the mobile/Library. When I was on 1.1.3 I did a symlink between the two but on 1.1.4 I just use both directories.
  6. Yongkykun

    Yongkykun Member

    Joined:
    Dec 11, 2007
    Messages:
    536
    Likes Received:
    11
    Device:
    iPhone 4S (Black)
    I think that permission is not the issue here, coz way before I try changing file permission due to saving problem, the games are already shown in the list.
  7. jchaike

    jchaike Active Member

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    1,260
    Likes Received:
    3
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    I did set the settings:
    it may have been a little bug with my ipod.
    My music app will not even start up now.
    I am going to rejailbreak with the new version out and see what happens =D

    and i did reset my settings through the settings program
    also my itunes store doenst work on my ipod..not that i use it anyway.

Share This Page