GBA bios

Discussion in 'Gameboy Advance emulator (gpSPhone)' started by JustAKidAsking, Jan 30, 2008.

  1. JustAKidAsking

    JustAKidAsking New Member

    Joined:
    Jan 22, 2008
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    ok i know that asking this question will make me a total noob but how the hell do u get game bios(and don't even start that google crap) and when u get it what do u do( i've heard alot of stuff about setting something to 755...or something) but the thing is i really don't know what to do.
  2. blondeboy1133

    blondeboy1133 New Member

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Ya im lookin for one too and all ive seens is google it. All i get on google is google it = P
  3. pinguino2

    pinguino2 New Member

    Joined:
    Jan 18, 2008
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Hi

    they┬┤re in my repo
    my repo is:
    http://pinguino360.googlepages.com/pggbaroms.xml
  4. Danls92

    Danls92 Super Moderator Emeritus Staff Member

    Joined:
    Oct 22, 2007
    Messages:
    5,097
    Likes Received:
    209
    Device:
    iPhone 4 (Black)
  5. dwonder3

    dwonder3 Well-Known Member

    Joined:
    Oct 30, 2007
    Messages:
    1,656
    Likes Received:
    30
    Device:
    iPod touch
    search google for " gba bios download" i think thats what i searched
  6. JustAKidAsking

    JustAKidAsking New Member

    Joined:
    Jan 22, 2008
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    hey pinguino i've tried ur repo and when i tryed to play all i got was a black screen w/ an error which i've been told means i need a game bios (which is why i'm doing this thread in the first place)
  7. wooddrow

    wooddrow New Member

    Joined:
    Jan 22, 2008
    Messages:
    109
    Likes Received:
    0
    added source and nothing shows up is this a 1.1.3 jailbreak problem?

Share This Page