Gameboy4iphone where

Discussion in 'iOS Emulators' started by justjoe21, Nov 13, 2008.

  1. justjoe21

    justjoe21 New Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    where is gameboy4iphone i see no updates and stuff where did it go for 2.1
  2. Meikura

    Meikura Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Messages:
    6,081
    Likes Received:
    431
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Did you try...Cydia?
  3. sotaku22

    sotaku22 Member

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    524
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    In cydia>games>gpS4iphone It's like Gameboy Advance.

    Please Register or Log in to view images

  4. justjoe21

    justjoe21 New Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    i dont see it
  5. TmacHot

    TmacHot Active Member

    Joined:
    Apr 24, 2008
    Messages:
    1,723
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
  6. justjoe21

    justjoe21 New Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    i am in games and it is not there (it is called gameboy4iphone right)
  7. Meikura

    Meikura Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Messages:
    6,081
    Likes Received:
    431
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    ^ read.
  8. justjoe21

    justjoe21 New Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    so gpSPhone is gameboy4iphone?
  9. SolarFlare

    SolarFlare New Member

    Joined:
    Jul 23, 2008
    Messages:
    1,292
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    Gameboy4iphone is a Gameboy emulator. gpSPhone is a GBA emulator. Gameboy4iphone is only available to Zodttd beta testers.
  10. justjoe21

    justjoe21 New Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    ok will it ever come out of beta this was my question in the first place i havnt seen any updates etc so that means it is still in beta testing?

Share This Page