gameboy4iphone roms wont save

Discussion in 'iPod touch 2G Jailbreak: redsn0w, 24kpwn, etc.' started by Hindiann, Mar 6, 2009.

  1. Hindiann

    Hindiann New Member

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    115
    Likes Received:
    0
    ive tried changing most permissions, and i dont know how. can someone give me a detailed explanation cuz idk y but it is nOT savin
  2. redsn0wshoes

    redsn0wshoes New Member

    Joined:
    Feb 20, 2009
    Messages:
    131
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    jesus christ...
    this freakin' guy...
  3. crdnilfan

    crdnilfan New Member

    Joined:
    Jan 31, 2009
    Messages:
    202
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    change all permissions in your GAMEBOY folder, and change the permissions of the GAMEBOY folder itself.. all to 777 or 755, your choice, lol
  4. seanG

    seanG Active Member

    Joined:
    Dec 28, 2008
    Messages:
    1,746
    Likes Received:
    14
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    I think this ok to talk about because he's talking about the actual emulator?
  5. Hindiann

    Hindiann New Member

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    115
    Likes Received:
    0
    it still wont sve, i basically changed the permissions of everything..
  6. BerkleyJ

    BerkleyJ Member

    Joined:
    Jan 16, 2009
    Messages:
    208
    Likes Received:
    3
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    Try this. Open winSCP. Press ctrl + T and type in the box:

    chown -R mobile var/mobile/Media/ROMs

    Exactly as you see it here. (unless your roms are somewhere else, but you get the idea)

    I could be wrong. It is 1:30 AM where I live.

    EDIT: If that doesn't work try this one:

    chown -hR mobile /var/mobile/Media/ROMs
  7. Hindiann

    Hindiann New Member

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    115
    Likes Received:
    0
    im on a mac, how do i do that on cyberduck lol
  8. BerkleyJ

    BerkleyJ Member

    Joined:
    Jan 16, 2009
    Messages:
    208
    Likes Received:
    3
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    I think you can type them right into mobile terminal on you iPod. You'll have to download it from Cydia first of course.
  9. Hindiann

    Hindiann New Member

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    115
    Likes Received:
    0
    when i run them directly in terminal thats not attached to my SSH client nothing happens/..
  10. BerkleyJ

    BerkleyJ Member

    Joined:
    Jan 16, 2009
    Messages:
    208
    Likes Received:
    3
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    I'm tired, but I know for sure one of those are the commands you need to run. I had the same problem with some of my emulators.

Share This Page