FW2.0: AppStore Apps No Longer Load

Discussion in 'iTunes App Store Games & Apps' started by Hum, Jul 14, 2008.

  1. Hum

    Hum New Member

    Joined:
    Mar 31, 2008
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    I'm not sure if any of you have experienced this or not, but my AppStore apps no longer load. I only have two installed and they both die on launch. The default apps are fine though. It'd be nice if i could launch them from terminal and get some output

    Please Register or Log in to view images


    ------------------double post merged------------------
    okay, so i just randomly installed another app and it loads fine.
  2. dudemanbra123

    dudemanbra123 New Member

    Joined:
    Feb 3, 2008
    Messages:
    81
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPod touch
    Mine all work fine?
    Try rebooting your ipod, if that doesn't work delete the apps and re-install them. Even if you paid for them you can re-download them for free.
  3. ASLAN27n

    ASLAN27n New Member

    Joined:
    Apr 12, 2008
    Messages:
    207
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    ya mine all work fine it seems that u should restore ur ipod if rebooting it doesnt work. U can still redownload all ur old apps anyways
  4. Hum

    Hum New Member

    Joined:
    Mar 31, 2008
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    hmm the previous two reboots didn't fix it, but after reinstalling & rebooting seems to have fixed it. It looks like the apps became unregistered or something from my ipod and didn't pass the security checks anymore :|

Share This Page