Frozen iPod

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by GarnetNGold, Jan 19, 2008.

  1. GarnetNGold

    GarnetNGold Active Member

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    1,846
    Likes Received:
    17
    Device:
    iPhone 4S (Black)
    I was looking through my summerboard themes and i hit leopard. Usually the springboard restarts but this time it didnt and it had the loading circle thing. I let it be for a minute but it keep doing that and making the beeping sound then i magically turned of. Now when i try to reboot i get the circle loading screen.

    Also it can connect to itunes so i can restore via itunes. But i dont want to restore. also i can connect via ssh

    Any help would be apprciated
  2. Danls92

    Danls92 Super Moderator Emeritus Staff Member

    Joined:
    Oct 22, 2007
    Messages:
    5,097
    Likes Received:
    209
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    I'd SSH onto your iPod if you can (or use Total Commander) and make sure that all of the files for the Leopard theme are there.

    The spinning circle usually occurs when the iPod is looking for something and can't find it.

    If you do have the files and everything, you'll probably need to restore.
  3. GarnetNGold

    GarnetNGold Active Member

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    1,846
    Likes Received:
    17
    Device:
    iPhone 4S (Black)
    i dl that theme from installer.app and i have used it before when i was looking through my ipot so i guess i have to restore

    Please Register or Log in to view images

  4. TitanKid4Life

    TitanKid4Life New Member

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    does anyone elses ipod just like freeze sometimes or just quit the program at random
  5. cameleon1267

    cameleon1267 Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Messages:
    494
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    do you use the "dim wallpaper" function in summerboard ?
    it cause random freeze for some people
  6. serjen

    serjen New Member

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Messages:
    130
    Likes Received:
    0
    this happened to my ipod when i installed the maip.app without the prep just restore it to factory settings

Share This Page