Forum Glitching...

Discussion in 'Site feedback, suggestions, and discussions' started by SiXAXiS, Nov 30, 2009.

  1. SiXAXiS

    SiXAXiS Banned

    Joined:
    Dec 19, 2007
    Messages:
    1,915
    Likes Received:
    5
    Device:
    iPhone 3GS (White)
    Yeah, i opened my xmas hat thread, said fenderboy replied last, and im the last poster.


    PC vs MAc thread, it show only the first 4 replies




    EDIT: more...

    Please Register or Log in to view images

  2. Nburnes

    Nburnes Well-Known Member

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    9,022
    Likes Received:
    767
    Device:
    OnePlus One
    Uh everything is working just fine for me.
  3. sambalayne

    sambalayne Banned

    Joined:
    Jul 21, 2009
    Messages:
    154
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    must be just you
  4. Blake

    Blake Super Moderator Emeritus

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Messages:
    2,963
    Likes Received:
    63
    Device:
    iPhone 4S (White)
    This is the OT, this belongs in Site Chat. Please post in the right section.
  5. Fenderboy

    Fenderboy New Member

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    755
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    that's me! haha but yeah, everything's working fine for me.
  6. Fishy

    Fishy Member

    Joined:
    Feb 17, 2008
    Messages:
    767
    Likes Received:
    22
    Device:
    iPad
    Workin' all good for me right now.
  7. Meyer

    Meyer Active Member

    Joined:
    Jan 24, 2009
    Messages:
    1,085
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    i dont think this is worthy of a new thread so ill post it here.

    im having trouble editing posts. it gives me a database error. i can post fine but editing the posts isnt working.
  8. SilentWalker

    SilentWalker Retired Moderator

    Joined:
    Jul 26, 2009
    Messages:
    1,323
    Likes Received:
    10
    Device:
    2G iPod touch
    ^this. Also the OP's problem occurs one in a while with me also.
  9. Meyer

    Meyer Active Member

    Joined:
    Jan 24, 2009
    Messages:
    1,085
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    wait, i im also having trouble posting images. it just sits there when i click post. eventually i get a database error.
    ------------------double post merged------------------

    Please Register or Log in to view images


    ------------------double post merged------------------
    ok so maybe i can post an image but this is what i keep getting. not sure whats causing it.
  10. SiXAXiS

    SiXAXiS Banned

    Joined:
    Dec 19, 2007
    Messages:
    1,915
    Likes Received:
    5
    Device:
    iPhone 3GS (White)
    Even more glitching... (in the OP ^^^)

Share This Page