Fixed Error 1011

Discussion in 'iPod touch' started by meloyo, Jun 5, 2008.

  1. meloyo

    meloyo Member

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    721
    Likes Received:
    14
    omg i cant belive it i DID IT

    well i used winpwn and i made a custom firmware with this random junk on it a bam it worked!!!!

    but now when it is activated it has like no wifi, or phone,, like the baseband is damaged!
    anyone know how to fix that???

    but anyone that has this error contact me and i will tell them how to fix it!!!
  2. iTouch532

    iTouch532 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 10, 2007
    Messages:
    2,710
    Likes Received:
    30
    Device:
    iPod touch
    well to get your internet working use Ziphone. But I recommend to use Ziphone instead of what you used.

    But good job! It feels great hu!
  3. meloyo

    meloyo Member

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    721
    Likes Received:
    14
    well one
    how do i use ziphone...o nevermind will try that
    2 ziphone didnt work it is stuck at
    attempt..
    attempt..

    and it keeps on going
    but yea no one that i have seen has done it without doing a million steps
  4. meloyo

    meloyo Member

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    721
    Likes Received:
    14
    omg thanks for the support
    come on
  5. ryan18

    ryan18 New Member

    Joined:
    Apr 8, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    hey meloyo i have the same problem how did u fix the (1011)error?

Share This Page