Fix home and power buttons?

Discussion in 'iPod touch' started by Abcmsaj, Oct 19, 2008.

  1. Abcmsaj

    Abcmsaj Retired Moderator

    Joined:
    Jan 26, 2008
    Messages:
    5,501
    Likes Received:
    122
    Device:
    iPhone 6 Plus
    Installed and used LogoMe, rebooted to see my new boot logo and now my buttons don't work :\

    Any fixes or restore?

    Please Register or Log in to view images




    EDIT: Discovered I can hold power and home for a force reboot, but I can't use the buttons individually. e.g. exiting an app or locking the device.
  2. Gitykins

    Gitykins Banned

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    3,760
    Likes Received:
    1
    They still work, it just won't turn on.

    DFU restore it.
  3. ipNinja

    ipNinja New Member

    Joined:
    Mar 5, 2008
    Messages:
    1,209
    Likes Received:
    5
    Device:
    iPhone 3GS (White)
    So far, only restore! This got me too

    Please Register or Log in to view images

  4. Steaps

    Steaps New Member

    Joined:
    Oct 24, 2007
    Messages:
    5,074
    Likes Received:
    41
    Device:
    iPod touch
    That sucks, but thanks for the heads up.
  5. Bubalooshi

    Bubalooshi Active Member

    Joined:
    May 22, 2008
    Messages:
    2,432
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    Ah, there's 2 people that have to restore now from this application...

    Be careful with newly released apps!
    They're nothing but trouble unless tested a lot.

    When something that modifies the system in any way comes out, I normally wait around 4 days to a week until I download and install it, because there will have been bug fixes in it by then (Hopefully).
    I wait, or download after hearing a lot of good things about it being safe.
  6. Abcmsaj

    Abcmsaj Retired Moderator

    Joined:
    Jan 26, 2008
    Messages:
    5,501
    Likes Received:
    122
    Device:
    iPhone 6 Plus
    How can I backup the whole device then and then use that backup to restore it?
  7. Bubalooshi

    Bubalooshi Active Member

    Joined:
    May 22, 2008
    Messages:
    2,432
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    I'm on a Mac, and I think you can use JuicePhone to do so.
    I have no idea if this really works, though, I never tried it

    Please Register or Log in to view images



    For Windows, use Search. Sorry, I have no idea.

    Please Register or Log in to view images

  8. giannaros

    giannaros New Member

    Joined:
    Sep 1, 2008
    Messages:
    775
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Don't restore! Just re-jailbreak it! It worked for me!! In quickpwn, just check the change boot logo! And you can use your own boot logo, learn how to do that from here:http://hackint0sh.org/forum/showthread.php?p=352758

Share This Page