First installer bug

Discussion in 'iPod touch Firmware 2.X Jailbreak' started by cacman93, Aug 22, 2008.

  1. cacman93

    cacman93 Banned

    Joined:
    Jul 13, 2008
    Messages:
    1,061
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    hey all, this is the first bug that i have found besides the stability bugs. Um when you install an app, and then look at the sp, it's there. Then if i uninstall the app from installer, it stays on the springboard. Am i missing something, how do i delete it without sshing.
  2. Gitykins

    Gitykins Banned

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    3,760
    Likes Received:
    1
    This is the 50th bug. Stability and crashing bugs are still bugs.

    Yes, this already known. You have to SSH in and remove the /Applications app folder.
  3. cacman93

    cacman93 Banned

    Joined:
    Jul 13, 2008
    Messages:
    1,061
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    Okay, thanks gity, and i love your sig.
  4. ubunix

    ubunix Member

    Joined:
    Aug 6, 2008
    Messages:
    637
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    this is installers 100th bug
  5. EMForce

    EMForce New Member

    Joined:
    Apr 30, 2008
    Messages:
    615
    Likes Received:
    0
    the cure for the common installer, Cydia just take two a day

    Please Register or Log in to view images

  6. Gitykins

    Gitykins Banned

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    3,760
    Likes Received:
    1
    I need to find a new one...
  7. epqr

    epqr Member

    Joined:
    Nov 9, 2007
    Messages:
    673
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPod touch
    its not that funny, i mean it did actually work

    Please Register or Log in to view images



    on-topic(ish) installer sucks

    Please Register or Log in to view images

  8. Gitykins

    Gitykins Banned

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    3,760
    Likes Received:
    1
    No it doesn't lmao. You need to install the SUID Lib Fix.
  9. Zee

    Zee Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Messages:
    633
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Maybe the original poster meant it was the first Installer bug he's seen in the last 30 seconds?
  10. epqr

    epqr Member

    Joined:
    Nov 9, 2007
    Messages:
    673
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPod touch
    seriously it does work. i had this problem and the tapping worked for me

    Please Register or Log in to view images

    I'm not 100% sure it was like that on 1.1.4, but at least it was like that on the earlier versions.

Share This Page