firmware 1.1 needed for installer????

Discussion in 'iPod touch 1.1.4 Jailbreak' started by priest, Mar 2, 2008.

  1. priest

    priest New Member

    Joined:
    Nov 23, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    iv jailbroke my iPod touch 1.1.4 but when i try to download anything using installer it says firmware 1.1 is needed?....any suggestions?

    feel free to flame if needed.
  2. jadphoto

    jadphoto New Member

    Joined:
    Oct 25, 2007
    Messages:
    519
    Likes Received:
    5
    Ive neve heard of a firmware 1.1
  3. priest

    priest New Member

    Joined:
    Nov 23, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    its working now....turning my ipod off helped

    Please Register or Log in to view images

  4. aftershock68

    aftershock68 New Member

    Joined:
    Jan 25, 2008
    Messages:
    385
    Likes Received:
    3
    Device:
    iPod touch
    My iPod came preloaded with 1.1.

    Apparently, it gives full file access as soon as you turn it on.
  5. jadphoto

    jadphoto New Member

    Joined:
    Oct 25, 2007
    Messages:
    519
    Likes Received:
    5
    Do you guys mean 1.1.1?
  6. crizh4x

    crizh4x Active Member

    Joined:
    Sep 19, 2007
    Messages:
    4,474
    Likes Received:
    17
    Device:
    2G iPod touch
    my iPod came with an SDK pre-installed and an interface builder and a stripper OTB!
  7. aftershock68

    aftershock68 New Member

    Joined:
    Jan 25, 2008
    Messages:
    385
    Likes Received:
    3
    Device:
    iPod touch
    No, I'm not a noob, I know what 1.1.1 is.. Lol.

    1.1 was the first firmware installed on ipods. I have a week 38.
  8. godogshomie

    godogshomie New Member

    Joined:
    Nov 19, 2007
    Messages:
    558
    Likes Received:
    3
    no mine came with 1.1 it was the 1st fw ever to be released for the ipod touch...(came with mine)
  9. crizh4x

    crizh4x Active Member

    Joined:
    Sep 19, 2007
    Messages:
    4,474
    Likes Received:
    17
    Device:
    2G iPod touch
    mine did o, but I immediately went to 1.1.1
  10. jadphoto

    jadphoto New Member

    Joined:
    Oct 25, 2007
    Messages:
    519
    Likes Received:
    5
    Okay. Yea I didnt know if it was a typo or not.

Share This Page