Facetime without sim?

Discussion in 'iPhone' started by Sony, Oct 29, 2010.

  1. Sony

    Sony Banned

    Joined:
    Aug 9, 2010
    Messages:
    736
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (White)
    I was wondering if I can use facetime without a sim? Maybe like the iPod Touch's facetime app?
  2. lolmao

    lolmao Active Member

    Joined:
    Aug 17, 2010
    Messages:
    1,786
    Likes Received:
    1
    Device:
    4G iPod touch
    facetime on ipone 4 uses wifi

    Please Register or Log in to view images

    u can use it without a sim
  3. Sony

    Sony Banned

    Joined:
    Aug 9, 2010
    Messages:
    736
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (White)
    but to make a chat i need to make a phone call..
  4. xXrkidXx

    xXrkidXx Well-Known Member

    Joined:
    Mar 27, 2009
    Messages:
    4,594
    Likes Received:
    129
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    4.1 supports e-mail invites.. You'll be fine.
  5. Sony

    Sony Banned

    Joined:
    Aug 9, 2010
    Messages:
    736
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (White)
    how do i do it then?
  6. KING-ICE

    KING-ICE Member

    Joined:
    Sep 18, 2009
    Messages:
    125
    Likes Received:
    11
    Device:
    iPhone 4S (White)
    I'm guessing threw the Contact list.

    Create a contact for the person your going to call/etc and when you click his/her name it will give a option to Facetime chat
  7. lolmao

    lolmao Active Member

    Joined:
    Aug 17, 2010
    Messages:
    1,786
    Likes Received:
    1
    Device:
    4G iPod touch
    Exactly right
  8. Sony

    Sony Banned

    Joined:
    Aug 9, 2010
    Messages:
    736
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (White)
    well i do not see that option.
  9. xXrkidXx

    xXrkidXx Well-Known Member

    Joined:
    Mar 27, 2009
    Messages:
    4,594
    Likes Received:
    129
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    Ohh I know...

    Your going to need to find an official sim pal :\

    Is facetime activated? If not get an official sim, pop it in, and then activate facetime. After that it should work without needing it.

    Or buy MiTime off Cydia
  10. NoogleNoggler

    NoogleNoggler Well-Known Member

    Joined:
    Sep 27, 2009
    Messages:
    2,089
    Likes Received:
    101
    Device:
    Samsung Galaxy S3
    Put their email address in

Share This Page